Reklámok a játékokban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor az is törni lehetne 😉
de nem lenne rossz! 😛
de nem lenne rossz! 😛
football without ultras is nothing
tök igazad van, de ennél még jobb lenne, ha az eredeti példányokban ki is lehetne kapcsolni ezt a fícsört 😄DD
Riszpekk
sztem pl. úgy még reaálisabb lesz mondjuk a splinter cell-ben egy Coca-Cola neon reklám vmelyik falon, de ez mondjuk WoW-ban hangulatromboló lenne
az lesz a vege hogy a jatekban lesz egy ujsag az asztalon asztan interneten keresztul mindennap frissul..es ilyen tesco hirdetesek lesznek hogy ma 10%-al olcsobb a tej 

dögöljön meg az összes rohadt kiadó, aki dollármilliókat öl egy egy játék kifejlesztésébe, amelyet egyébként a fogyasztók 50-60%-a lemásol úgy "fogyaszt"....
Majd ha a felhasználók 90-95%-a megveszi lehet rekalmálni, addig meg a warez felhasználókból is pénzt csinálhatnak, ha másképp nem, eladott reklámfelületek révén.
Csõlátás rulez...
Majd ha a felhasználók 90-95%-a megveszi lehet rekalmálni, addig meg a warez felhasználókból is pénzt csinálhatnak, ha másképp nem, eladott reklámfelületek révén.
Csõlátás rulez...
Persze, ezek a reklámok a játékban direkt ilyen felületeken fognak megjelenni, textúraként. De engem akkor is idegel.
Dögöljön meg az összes rohadt kiadó, amelyik engedélyezi plusz bevétel reményében azt, hogy a játékost *%"!"&*^&%%()& reklámokkal bombázzák... lassan már az lesz így, ha nem lesz netkapcsolatod, akkor el sem indul a játék, mert a benne lévõ hirdetéseket nem tudja a géped letölteni... no comment... 

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ez így ebben a formában nem kerek, legalábbis nem egyértelmû
én inkább úgy gondolom, hogy a játékban szereplõ eleve reklámnak szánt felületeken jelennek meg az aktuális reklámok (tehát pl. Splinterben miközben mászol a falon, melletted egy FORD neonreklám virít)
azt NEM TEHETIK MEG, hogy beraknak egy reklámot a játék fölé
én inkább úgy gondolom, hogy a játékban szereplõ eleve reklámnak szánt felületeken jelennek meg az aktuális reklámok (tehát pl. Splinterben miközben mászol a falon, melletted egy FORD neonreklám virít)
azt NEM TEHETIK MEG, hogy beraknak egy reklámot a játék fölé
Riszpekk
különösen az Ubisoftot sajnálom, sokkal korrektebb kiadónak hittem õket ennél, ez inkább az EA, Microsoft-féle kiadókhoz illik.
Atz hiszem mindannyian annyire örültök ennek mint én. Bár gondolom ez az egész hepaj majd egy külön porton fog kommunikálni, amit le is fogok szépen tiltani.
"Massive Inc. az E3 alkalmával kavart port hírhedt adware rendszerével, amely benn mocorog majd kedvenc játékunk forráskódjában. Adware szerverekhez kapcsolódik a kis ügyes, majd ezután képessé válik különféle reklámszövegek és textúrával bevitt fotók megjelenítésére bámuló szemeink elõtt! Riválisa az InGame is ugyanezt tervezi. A Massive Inc. már szerzõdést kötött nagyobb kiadókkal, melyek a Vivendi, Ubisoft, Konami, Atari és nagy mellel reklámozza elsõ páciensét: az Ubisoft Splinter Cellje képében, amely már nyomja majd a reklámokat arcunkba ezerrel, real-time.. játék közben. A megjelenített reklámok területérzékenyek, tehát amelyik országban épp nagyobb szenzáció a Ford, ott a legújabb Ford modellek fognak bemászni képünkbe cuki feliratok és textúrára írt reklámok formájában. Elsõdlegesen a masszív multiplayer On-line játékokat célozzák be, azután következnek a konzolokra és a PC-kre írt singleplayer cuccok. E cuki szoftver mûködésének feltétele az internetkapcsolat.
A reklámozni kívánó nagycégek, tehát a zanusszihûtõs, leójégrémes meg liberópelenkás óriásvállalatok négyszögletes reklámfelületeket vásárolhatnak a Massive Inc.-tõl, amelyek szépen bekerülnek majd várva várt játékainkba.
A Massive Inc. meg az InGame meg voltak sértõdve, hogy eddig nem aknázhatták ki az érintetlen számítógépes felhasználók jelentette piacot. Ugye eddig csak indítás után jöttek be elhanyagolható céges 'intrók'.., mint az ennvidiaaaahhhhh."
A reklámozni kívánó nagycégek, tehát a zanusszihûtõs, leójégrémes meg liberópelenkás óriásvállalatok négyszögletes reklámfelületeket vásárolhatnak a Massive Inc.-tõl, amelyek szépen bekerülnek majd várva várt játékainkba.
A Massive Inc. meg az InGame meg voltak sértõdve, hogy eddig nem aknázhatták ki az érintetlen számítógépes felhasználók jelentette piacot. Ugye eddig csak indítás után jöttek be elhanyagolható céges 'intrók'.., mint az ennvidiaaaahhhhh."
← ElőzőOldal 2 / 2