• whitehawk
    Linuxért lehet fizetni, és emberek fizetnek is, csak ha összehasonlítasz egy (általam amúgy nem kedvelt) SUSE terjesztést egy windows dobozzal kicsit nagy a difi, kevesebb pénzért többet kapsz. És amikor megveszed mondjuk a Suse-t akkor a _terméktámogatást_ veszed meg pl. hiszen a rendszer nagyrésze szabad szoftver, amiért nem lehet önmagában pénzt kérni. És nem tudom hány emberen segített már az MS support. ;)) A Linux alapú rendszerek teret nyernek, és mihelyt megjelennek az olyan dolgok amelyek szükségesek a cégek termelékenységéhez (pl. Adobe, Macromedia termékek) ez a térnyerés erősödni fog. Én itthon nem használok wint, mert nincs szükségem rá, ha muszály lenne valszeg használnék, de szerencsére nincs. ;)) Egyébként ha winhez jutok általában a faszságok miatt elfog a düh, persze mondhatja bárki, hogy béna vagyok, de ha egy rendszer azért fagy le, mert gyorsan indítok el egymás után progikat az gáz ;)) De hogy mást mondjak: ha összehasonlítom a linux konzolt az MS-DOS parancssorral az ég és föld. ;) Szokd meg a tab használatát bármely Unix(szerű) rendszer alatt, és próbáld meg utána használni a DOS-t ;)) A Linuxról összehordott dolgok nagy része amelyek szerint bonyolult az nem igaz. Mernemfelhasználóbarát..... ;P faszt.