Olcsó Windows Oroszországnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként valószínûleg 1-2 registry kulcsot kell átírni, és máris teljes értékû verzió lesz belõle, mint anno az NT 4.0-nél a Workstation és Server változatnál.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
a features nem karcsúsítás, hanem lebutítás. az ms nem spórol rajtuk semmit, nem ezért olcsó, hanem hogy apukák megvegyék oemként a géphez mer' hogy jogtiszta win aztán a csemete úgyis felrak egy fekete teljes verziót (vagy megveszi 8).
szvsz ez csak terelés...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Pasthleodot nem akartam bántani, remélem nem is sértödött meg
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
És már ez is tiszta LOL! Hát akkor még a többi dolog...
Olcsó Windóz?? Nem értem megint mire kapaszkodik az m$. Most ez megint be fog jönni? Ki fogja ezt ott megvenni? Lehet persze aki elõször lát gépet és olcsónak találja az képes lesz rá, de szerintem ez már inkább kapkodás, mint átgondolt stratégia. Várom mindig az ilyen rendszerek gyengülését de lehet hogy ilyenkr csak az optimizmus írat ilyeneket velem...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Én egyébként egy 19"-os monitort használok 1280x1024-ben, így igazi pixelhegyeket kapnék ha egy 800x600-as felbontásba kellene visszakapcsolnom.
Abból még énis vennék. (10-20 dolláros árat tartok emberinek ehhez) Persze csak valami emberközelibb licensz esetén, mert azt nehezen türöm, hogy pénzt adok érte, és még fenyegetnek is. De ez megérne egy külön topicot. 😊
A lényeg. ezen elagyaltam énis.
Visszatérve ehhez a témához. Szerintem ez nehezen lesz használható játékra. Ha valóban igaz, (és nem csak kacsa, mert szerintem inkább kacsa mint valóság), hogy a Starter Ed. max. 800x600-ban fogja járatni a monitort, és ez lesz a default, akkor hogyan fogsz te játszani 1024x768-ban? Szerintem rontja a játékélményt. Én pl agyafaxt kapnék, ha a jól meg szokott 1024 helyett 800-as felbontáson kéne játszanom az unreal-t.
Otthon viszont szoktam játszani én is, de fõleg az öcsém. Mondhatni rengeteget. Ezen a gépen viszont a játékon kívül semmi mást nem csinálunk. Erre teljesen felesleges a WinXP prof. Ezért kezdtem örülni amikor megláttam a a Windows XP Starter Edition-t. Azt hittem, hogy ez valami WinXP Lite lesz. Kihagyják belõle azt a sok felesleges szarságot. Igazából nekem csak annyi rész kellett volna a WinXP-bõl, ami már képes futtatni a játékokat. Szerintem ez a része beleférne max. 30-40 megába.
Még a grafikus felülethez sem ragaszkodtam volna
Fostok mi ?
winzozt fillerekert csak vedd meg kerlek kerlek hidd el szikseged van ra naaaa legyszi olcsó
HEHEHEHEHEHEEEEE
hat csakaze sem veszem meg

Bah, mindíg ezek a számok!
Nem 6, hanem 5!
Én úgy emlékszem az ötöt tévesztette a 3-mal mindíg. Pl amikor az emberevõ szörnyeteg (húsvéti nyuszi) elleni támadás utáni visszavonulót követõen összeszámolták a túlélõket, izé a veszteséget.
Vagy mit is, á nem is emlékszem már.
Na mindegy, ez a starter nyuszi is legalább akkora hülyeség mint a Gyalog izé.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
LOL

4... 😊
Akarod mondani, ha olyan sz@r? Így esetleg logikus lenne. Csak nem jogos. Ez csak egy átmeneti állapot, és folyamatosan csökken.
Van ilyen, és sokan megveszik. Valszeg többeknek van Linux-a, mióta vannak ilyen fizetõs csomagok.
En siman... Linuxhoz ertek, winhez kevesbe.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Már vagy 10000-szer válaszolta ezt meg sok ember itt a fórumon is de semmi baj😊)
Amugy ha a Win olyan jólenne, miért használják a világon mégis 80%ban otthon (és még kicsi arányt mondtam).. Miért nem az ingyenes hiperszuper stabil és mindenre jó linuxot használják, vagy apple gépeket.. nem értem...
Kíváncsi vagyok, hogy ha a linuxért is fizetni kéne, ki venné meg?😄DDD
a varázslónál pl. akinek válaszolni kellett 3 kérdésére, hogy átengedje a hösöket a hidon:
- Tehát ha válaszolok a 6 kérdésre...
- (kollega súgva) Uram, 3 kérdésre!
- ööö...3 kérdésre...
😄D igy valahogy, ha jól emléxem, nem szó szerint

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Valahogy nem hiszem, hogy itt lenne összefüggés 😊
Én sem igazán tudom elképzelni, hogy ez mire használható, de ez valszeg saját hozzáállásból adódik. Lehet egy hagyományos usernek, akinek egy explorer használata problémát jelent elegendõ lehet egy starter XP, de engem ingerel ha egy prog butított, akkor is ha soha az életben nem használnám ki azt a részét ami le van tiltva, így el sem tudom képzelni, hogy ilyen oprendszert használnék.
Leszarom, hogy 15 év fejlesztés után képes kezelni az usb-t, nem fagy le, erõszakosak gazdaságilag.
A múlticégeknek biztos jó, a titkárnõ majd nem fog paszianszozni word, meg outlook közben 😉
Csak jót mulattam ,ahogy elképzeltem magamat, amint kilógó nylevvel rohanok venni egy starter edition-t, és alig várom, hogy töröljem a linuxomat miatta 😄DDDDD
Ez azért már monthy pyton 😊)
Mér meglepetés, hogy nem Kína? Tudtommal onnan kitiltották az MSt 😉)
A vírusírtó, és a tûzfal rögtön ki is lõ kettõt
.ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...