avagy hülyének néznek minket?
  • Vlala #427
    Persze, ez olyan, mint amikor a mosóporreklámban azt mondják, a többi kakit sem ér. Ez sem, de erről hallgatnak.
    Nekem az esélyegyenlőséget nyomó reklámmal vannak tele a cukkinijeim, kicsit elegem van már a Szegény kisebbségiek!-ből. (Az egyik reklámban két kisgyermek futóversenyt rendez, az egyikük tíz méterrel hátrébbról indul. A másikban két kisbaba, és alájuk van írva, hogy az egyikük tíz évvel kevesebbet fog élni. Most erre mit mondjak? Sajnálom? Ámen? Sajnos még nem vagyok istzen, hogy ilyeneket megoldjak...)
    Hé! Mi is itt vagyunk, mi is voltunk aranyos kisbabák, mi is vígan játszadoztunk a réten, mi is jártunk iskolába (vagy csak mi?). Csak velünk a kutya sem törődik. Dolgozunk, kapjuk a fizetést, fizetjük a számlákat, fizetjük a lakást, a villanyt, a vizet, a gázt, a szemétszállítási díjat, az egészségügyi támogatást, a nyugdíjjárulékot, a saját kajánkat, a gyermekeink tankönyveit, iskoláztatását, sorolhatnám még, de ez nem a sajnálkozós topic.
    És emellett a tévéképernyőn több száz "közhasznú" alapítvány koldul adónk egy százalékáért. Támogassuk a beteg gyermekeket, a gazdátlan kiskutyákat, a koraszülötteket vagy a gyógyíthatatlan betegeket.
    Na álljunk már meg egy szóra, ennyire azért nem vagyok jó keresztény. Támogassa őket a Gáspár Győző a minimálbéréből.