Parasztvakítás, porhintés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Erre egy történet: Az egyik rokon már nagyon régóta TV-shop függõségben szenved, megrendel minden vackot.
Jó pár éve, amikor ment az überfasza késkészlet reklámja, rendelt is egyet 1x ezer forintért. Ott mondta, hogy milyen jó, mennyire megérte az árát... Erre pár nappal késõbb anyám hazajött egy UGYAN OLYAN készlettel a piacról. 3000 HUF volt, de lealkudta 2500-ra. 😄DD

zakika
mit latok a kirakatban : 100 % KEDVEZMENY a masodik darabra

kedvem lett volna bemenn es kerni amasodik darobot

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

igen, csak az Anon Dactivia tartalmaz Büfizõs Effendit, amitõl a kaja nyíl iránáyban lefelé mutat a beledben.

LittleL
szõke csajok meg biztos el is hiszik. DDDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

tigeroo
Nekem legjobban a hajfestõ cuccok tetszenek...pl. Hajszínélénkítõ sampon!!
Ha vörös a csaj haja sötétíti, ha szõke akkor világosítja! nah ehhez mit szóltok??
LittleL
Activiááááááááá<#idiota>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Bifidus Essensis. DDDD

ettõl testben lehet, hogy erõsebb lesz, de a kitartása konvergál a nullához.

Pluskast
Ja meg az a másik mondat, hogy: " minek tölti az idejét fárasztó, izzasztó gyakorlatokkal mikor a tv elött ûlve minden megfeszítés és erölködés nélkûl lefogyhat/izmosodhat!!" Nesze neked fogyasztói társadalom!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

sz4bolcs
:-) jó a kérdés

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

na kik?

sz4bolcs
kik?

teszkóban rendszeresen felbontják és leisszák az ajándék fél litert...

sz4bolcs
<#nevetes1>

Cola:
+20% ingyen!!! Akkor átöntöm a 20%okat és elviszem...

Másik kedvencem:
"ha most rendel tõlünk 1 darab teflonbevonatú titánacél lézerrel élezett, bõrüléses, napfénytetõs, alufelnis, sportfutómûves (elkalandoztam.) kést mindössze 19999.99 Ft-ért, nem egyet kap, figyelem! hanem kettõt, hozzávaló tokban, késkészletel.
Sõt!
a séfünk ma jó hangulatban van, ezért ha amûsor ideje alatt hív bennünket, és nem várja meg az apróbetûs részt, ajándékba adunk egy késélezõt (minek is a soha ki nem tompuló késekhez?), és egy oklevelet, amellyel bizonyíthatja a kések eredetiségét.
Meglepjük továbbá regy citromfacsaróval és egy gumírozott nadrágtartóval, mindezt csupá 19999 Ft-ért (apró betûvel +csk. +pstk. +ÁFA +B-FA)
És a kedvezményeknek még mindig nincs vége! Ha elégedetlen, küldje vissza 14 napon belül, és visszatérítjük a TELJES vételárat! (ez törvénybeli kötelességük, ha postai utánvéttel rendelsz, és csak a 19999 Ft-ot térítik meg.)

akyyy
"mert az izzadságtól fogysz!! nem tuttad?"<#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

testszag rulez.

egyik kedvenc mondatom :
"NEM KELL MEGMOZDULNIA, EZ A GÉP IZZASZTJA, EZÁLTAL ÖN GOND NÉLKÜL LEFOGY !!!444"

ez így ebben a formában elhangzott adásban...
namost ez a mondat, aki csak kicsit is gondolkodik tudja, hogy teljesen valótlan.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

FtranX
A TV shopot én is utálom. Nem az a bosszantó, hogy hülyeségeket árulnak, hanem az, hogy az emberek be is dõlnek nekik.

ismét egy érdekes filozofálgatás közepében vagyunk :-)

sz4bolcs
Talán nem érzed az iróniát...😊
Miért ahhoz honnan szedik az anyagot? 😄 Csak nem a természetbõl? Ennyi erõvel az ember sem természetes, pedig szerintem mind a Földön élünk.

Pluskast
Meg az összes többi mûanyag vacak

az ufó meg a PVC

sz4bolcs
Ez a másik... Melyik anyag nem természetes a földön? 😊)

igen, a klórral és egyéb vegyi anyagokkal dúsított természetes, kék kúti (értsd: az utcai csapokat sok helyen világoskékre festik) víz, amelynek 100 Ft+üveg tonnája...

sz4bolcs
Valahol láttam fórumon, hogy vettek a srácok valami "gazdaságos" ásványvizet, és kiderült, hogy szóda. Aztán kitalálták, hogy mi lenne, ha ezt bugyborék nélkül is elkezdenék forgalmazni. 😊)) Ezen halálra röhögtem magam.

Persze, hogy fogysz, mert annyiba kerül, hogy utána kétszer is meggondolsz egy szelet kenyeret!

TVShop a kedvencem, meg a legújabb okossága: fogyós tapasz. Fölragasztod a testedre akárhova a 2x2 centis tapaszt és voilá, fogysz! :-D

Idézek a Magyar Vándorból: "esetleg ha behúznád a hasad! - Ha csak úgy nem..."

Tesco gazdaságos energiaital - már light változatban is!

Pluskast
Na hát amitõl én a legjobban ki szoktam akadni az az úgynevezett közvetlen ajánlat. Amit legutoljára volt szerencsém 30 másodpercig nézni az valami egetverõ faszság volt. Hasfogyasztó szauna!! Ráteszed a hasadra rajta hagyod fél óráig és máris 5 centit csökken a hasad. Na és akkor azok az emberek akiket bemutatnak, hogy ilyen volt és ilyen lett........ Hát még egy 3 éves gyerek is egybõl meglátja, hogy nem ugyan az a személy!!! Tényleg úgy van, hogy teljesen hülyének nézik az embereket????

minden üzlet.
Ha belegondolok, hogy apám egy gumival mindent megoldhatott volna...
erre a világra kár gyermeket nemzeni.
Nincs életképtelenebb, mint a dolgozó szülõk fehér gyermeke.

Sir Quno Jedi
azisüzlet a mocckosz pzsgyártóknak !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nem, inkább sírni fogok...

Sir Quno Jedi
Röhögni fox, de manapság ez a biznicc !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Feltallátam egy gyógyszert, már csak ki kell tenyésztenem a betegséget, amelet gyógyítja"

Sir Quno Jedi
Igenis, még a kvarckristályok is KORRODÁLNAK ! CSak még nem fedeztük fel, hogy mitõl és hogyan és hogy tényleg-e ?!! 😄DD

DE mi felkészültünk geciek !!!

dikki*yysw
Az új mosogató-tabletta. A poharak KORRODÁLNAK!!!! így vegyen ön is ilyen új hiperszuper tablettát.

Korrodálnak. Az üveg. No comment.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Ariel for me - Vörösborfoltok eltüntetésére specializált verzsön :-)

Sir Quno Jedi
Vagy csak gyerekszagra jó !

Esetleg Ariel CATS & DOGS !

vagy kisebb adagokban kapható, egy felnõtt ruhára már nem elég :-)

Ez bizonyára gyümölsclére és sz@rra van kiélezve, egy kisgyermeken ez a két legsûrûbben elõforduló piszok...

termék 😊

ariel kids

direkt a gyerekek koszos ruháihoz kifejlesztett mosópor
kérdéseim:
- olcsóbb, drágább? ha igen, miért? ha nem, miért van külön ilyen termék?
- a felnõttek gönceit már ki sem mossa? 😄
- erõsebb mosóhatású? akkor lesz majd ariel workers is? vagy "kutyasétáltató" ariel? "kertimunka" ariel?
- utsó kérdésem megegyezik a topik alcímével 😊

Ismét én... :-)

VivaTV-s Valentin-napi akció megvan?
1. Tévén, mûsorvezetõn keresztül beolvastatni egy szerelmes üzenetet - kicsit torz ízlésre vall. Akkor inkább a rádió, de ha mindenképpen tévé, akkor az arcomat is lássa a kedves. De az, hogy a (z öt közül általam választott - micsoda szolgáltatás!) mûsorvezetõ beolvas huszonöt "szeretlek cicám - macikád"-at, arra nem biztos, hogy égetõ szüksége lenne kis országunknak.
Ez csak a személyes része, a durvább most jön:
húzzák a strigulát, hogy ki hányszor küldte el ugyanazt az üzenetet, és az elsõ huszonötöt beolvassák. Gondolom, értitek: ha elküldöm ötször, az már (nem tom mennyi az sms) sok forint+ÁFA, de biztos lesz, aki hatszor elküldui, ezért biztos ami hótziher, elküldöm hétszer vagy nyolcszor. Arra csak a vége felé gondol az ember, hogy már régen meghaéladta egy "vörös rózsacsokor, egy gyertyafényes vacsora és egy hintóutazás a holdfényben" Valentin-napi program kereteit, mindezt azért, hogy a mûsorvezetõ kb. 10 másodperc alatt elhadarja az üzenetét, esetleg tõlük megszokott móson olvsási hibát ejtsenek benne.
Gratulálok a szervezõknek, ismét sikerült kõkemény, pénzszagú üzletet csempészniük egy meghitt ünnepbe.

A hétvégén vettem részt egy "jótékonysági" ... labdarúgó gálán. (nevet nem írok, mert lõnek érte :-) )

Nem mondom, hogy nem szórakoztam jól. Nézhetõ foci volt, az öregfiúk még nem a most divatos "laaabdaaa, felrúúúgom" focit játszották, hanem okos passzokkal, taktikával próbálták hálóba juttatni a golyóbist.

Ami viszont a focin kívül történt, arról már kevesebb jót tudnék elmondani.
Tombola!!! Fántásztikus nyeremények, izgalom, örülés a nyereménynek! (meg Vinetu...)
"A nagy érdeklõdésre való tekintettel" nem elégedtek meg azzal, hogy van piros és kék tombola, mindkét színbõl 6-7 sorozatot bocsátottak eladásra, és különbözõ rajzolt jelekkel (amit gondolom, a támogatott iskola elsõs diákjai elõszeretettel készítettek el) különböztették meg egymástól, pl. volt kék fekete háromszöggel, kék két zöld körrel, de mosolygó arc (ü betû... LOL) kis szívecske, nagy szívecske, kör, négyzet, stb.
Kezdetben nagyon megörültem ennek, nyilván nagyszámú tombola nagyszámú nyereményt sejtet, ami részben igaz is volt... a tombolahúzás elõtt bejelentette a hölgy, hogy "Gondolom, sokan várják már a döntõt, ezért a tombolahúzáson gyorsítunk, NEM LESZ ÚJRAHÚZÁS, a nyereményekre ráragasztjuk a kihúzott sorszámot, és át lehet venni azokat a ruhatárban. PÁFF. Majd' leestem a székrõl. És azokkal mi lesz, amihez el nem adott szelvényt sorsoltak ki? Vagy épp' ezért volt ennyi nyeremény? Több marad?

2. Ma reggel bejelentették rádióban, hogy a rendezvény 1,5 millió forintot hozott az iskolának a "nagylelkû sportbarát" jóvoltából. PÁFF nr. 2. Ha ebbõl másfélmilliónyi bevétel volt, akkor itt helyben lehidalok. A Nagylelkû Pénzbarát ismét megkezdte éves kaszálását.

azért ez is jó 😊

Dzsini
mondd meg neki, hogy azért, mert akkor átváltasz máshoz 😄 (még ha nem is lehet, befenyegetni szabad 😉 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

fifi
Már ahol megteszik. Én itthon megkérdeztem a szolgáltatót és majdhogynem lepofozott higy mit képzelek én mér' nem elég a 0,5mbit... 😞

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dzsini
és igen, mindenhol ez az emelés, 384et 512re, onnantól dupláznak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
kb november eleje óta megy ez, a matáv már megemelte mindenhol, és az invitel is megteszi mostanában. a kábelesek is ráemelnek...

kaptam levelet (meg emailt is) az inviteltõl, miszerint megduplázzák az adsl aktuális letöltési rátáját, december folyamán
aztán sorolják is:
a 384-es 512 lesz, az 512-es 1megabikás, a 768-as 1,5M stb.

tudom, tudom: ajándék ló...
elõször is, hiszem ha látom 😊 eléggé hihetetlen, hogy ingyen adnak valamit...
másodszor: a 384-nek 768 a duplája, nem?