mit csináljak hogy ne legyek az?
  • Dzsini
    #95
    onnantól, hogy nincs egyértelmű meghatározás arra, hogy ki számít nőnek vagy férfinek (aki annak gondolja magát? akinek XX vagy XY kromoszómái vannak? akinek pénisze van? akinek méhe van? .... mindegyik csak egy-egy szempont, és mindegyikre van rengeteg kivétel és ellenpélda... kivéve talán arra, hogy annak gondolja magát - de az meg nemjó rendezőelv az embereknek, hogy ő mit gondol magáról, mert ÉN gondolok róla valamit...) - onnantól hogy egy férfi vagy nő homo vagy biszexuális az teljesen mindegy. (és azért, mert a pornófilmekben "hirdetett" női biszexualitás ma már majdhogynem elvárt tulajdonsággá vált, attól még nem lesznek mások az emberek)

    én az általad írt génhibát neveztem betegségnek... kétségtelen, te nem azt írtad. de egy X kromoszómának végülis "hibája", hogy arról lemarad az egyik ág, és Y lesz belőle... az, hogy ez a hiba az emberiség 48%ánál előfordul attól még hiba lesz... és HA genetikai forrása van a szexuális érdeklődésnek, akkor ez a "hiba" meg 10%nál fordul elő.... mennyinek kellene lenni, hogy természetesnek vegyük?

    Jacksont példaként a fekete-fehér párosításra hoztam fel, és arra, hogy ő ezt a képzeletbeli vonalat átlépte, és ezért nagyon nagyon sokan utálják. pedig ezzel a lépésével (még ha tudtán kívül is) nagyon sokat tett azért, hogy az ilyen másságot könnyebben elfogadja az átlagember.