NOKIA 6630 KI MENYIRE VÁRJA!
  • Timber
    nekem is van am ilyen telefonom. Es azt kell mondjam nagyon meg vagyok elegedve vele. kartya DV-RS-MMC (azaz Dual Voltage - Reduced Size - MultiMediaCard) valo bele, massal nem megy. En a Nokiatol vettem br.120ert de 2 ev garanciaval. Eddig N7110 utana N3650em volt (2-2 evig ^.^) es mivel mind a ketto nagyon jo telefon volt ezert is maradtam a Nokianal ^.^

MP3 lejatszokent is teljesen megallja a helyet, az egyetlen ami kicsit gyengebb, hogy nem lehet hangszint allitani es a fulhallgato sem egy csucs kategorias darab. Ami meg hatranyakent felhozhato, hogy nincs benne infraport, csak Bluetooth. Fenykepezni lehet vele de termeszetesen csak 'telefon' minosegben (ne varjatok tole hu de jo kepeket ... asszem fixfokuszos, iszonyu pici CMOS erzekelo stb stb). Arra jo, hogy ha epp nincs keznel digicam akkor lehet vele puttyogtatni.

Ellenberger a Symbian rendszer miatt sok mindent ra lehet rakni, meg N-Gage jatekok is elfutnak rajta (erosebb a processzora, es tud '3D'-t is). 10 mega beepitett memoria eleg sok mindenre eleg, de jatekokhoz, fotokhoz erdemes hasznalni a 64 megas kartyat es ha MP3 lejatszokent hasznalni akarjatok akkor min. a 256 megas kartya ajanlott. Ami szuper az, hogy kikapcsolas es szetszedes nelkul lehet benne a kartyat cserelni, barmikor.

Toknak en egy Samsonite IPOD tokot hasznalok (mereteik majdnem egyeznek) amit a Media Marktban lehet kapni 3K korul (majd csinalok rola fotot a teloval ^.^), aminek van kis zsebe belul, igy lehet hordani magunkkal cserekartyat minden gond nelkul.

Ugy gondolom, hogy aki megengedheti maganak az csereljen erre a telora mert nehez csalodni benne. Nekem eddig (2 honap+) nem sikerult.