112
NOKIA 6630 KI MENYIRE VÁRJA!
  • Nadi
    A Debreceni VSC topik #260 hozzászólásában készült képek 6630-cal készültek.
    Ahoz képest, hogy zoomoltam és mozogtak a rajta levők, sztem elég jók.
  • oneal1
    ez milyen tok amúgy és hol lehet kapni és hogyér?:D
    thx
  • oneal1
    hú baszki egy nagy lett sry!
  • oneal1
    nah én is tolok egy képet:
  • Timber
    akkor ahogy igertem a kepek (modemesek kedveert URL) Direkt nem forgattam el, hogy 100%ban a N6630 altal keszult kepek legyenek ^.^

A tok ami szerintem nagyon jo hozza kivul es belul

Viragok piros es sargas.

Voila ^.^
  • Timber
    80 de 0%os AFAval. Mivel en cegkent vettem igy nekem kb 95 volt es hat 2 ev Nokia garival (ami azert megeri nekem azt a plusz penzt) ... es 2.5 honapja vettem (pontos datumot nem tudok mert leadtam mar a konyvelomnek a szlat ^.^).
  • oneal1
    ohh az nemvolt drága nagyon?? attól függ mikor vetted
    én most vettem 2 napja 80 ér új 1 év garival gyári független.
    de még 10 est kell rás szánni meg kell a 256 os kártya
  • Timber
    nekem is van am ilyen telefonom. Es azt kell mondjam nagyon meg vagyok elegedve vele. kartya DV-RS-MMC (azaz Dual Voltage - Reduced Size - MultiMediaCard) valo bele, massal nem megy. En a Nokiatol vettem br.120ert de 2 ev garanciaval. Eddig N7110 utana N3650em volt (2-2 evig ^.^) es mivel mind a ketto nagyon jo telefon volt ezert is maradtam a Nokianal ^.^

MP3 lejatszokent is teljesen megallja a helyet, az egyetlen ami kicsit gyengebb, hogy nem lehet hangszint allitani es a fulhallgato sem egy csucs kategorias darab. Ami meg hatranyakent felhozhato, hogy nincs benne infraport, csak Bluetooth. Fenykepezni lehet vele de termeszetesen csak 'telefon' minosegben (ne varjatok tole hu de jo kepeket ... asszem fixfokuszos, iszonyu pici CMOS erzekelo stb stb). Arra jo, hogy ha epp nincs keznel digicam akkor lehet vele puttyogtatni.

Ellenberger a Symbian rendszer miatt sok mindent ra lehet rakni, meg N-Gage jatekok is elfutnak rajta (erosebb a processzora, es tud '3D'-t is). 10 mega beepitett memoria eleg sok mindenre eleg, de jatekokhoz, fotokhoz erdemes hasznalni a 64 megas kartyat es ha MP3 lejatszokent hasznalni akarjatok akkor min. a 256 megas kartya ajanlott. Ami szuper az, hogy kikapcsolas es szetszedes nelkul lehet benne a kartyat cserelni, barmikor.

Toknak en egy Samsonite IPOD tokot hasznalok (mereteik majdnem egyeznek) amit a Media Marktban lehet kapni 3K korul (majd csinalok rola fotot a teloval ^.^), aminek van kis zsebe belul, igy lehet hordani magunkkal cserekartyat minden gond nelkul.

Ugy gondolom, hogy aki megengedheti maganak az csereljen erre a telora mert nehez csalodni benne. Nekem eddig (2 honap+) nem sikerult.
  • oneal1
    rájöttem én is!!!
    tök felesleges lenne!
    mer úgyis mindent a memo krarira teszek
  • Nadi
    Nemlehet, pont ez benne a jó szerintem :D
  • oneal1
    na megvettem a telót!!!
    a galébiában leeht hogy váltani a telefon ill a momo kártya adatai közt mint a 6600 nál??
    thx
  • oneal1
    LOOOOL

se baj!
    már csak csütörtökig kell kibírnom!
  • Nadi
    Sry, de aznap nem jött, szombaton és tegnap pedig elfelejtettem:D
  • oneal1
    képek lesznek?:)
  • oneal1
    akkor az lesz:)
    csak birja ki még egy hétig:DD
  • Nadi
    Ma jön haverom, neki 6230-asa van, majd azzal csinálok róla, de ha bemész pl. egy Media Markt-ba meg is foghatod meg minden.
  • oneal1
    letudod fényképezn ia telódat pár szögből??
    meg csak ilyen fos gyári képek vannka róla!
    jah és nemtudjátok hogy ezt a dv mmc-t is olvassa a kártyaolvasó?
    annak mindegy nem?
  • oneal1
    aahhaaaa értem
  • Nadi
    64MMC+ a 10 alap
  • oneal1
    64?:DDD
    nah amúgy nemtom hogy elég lenne e nekem mer a mostaniban már 120 mb foglalt
  • Nadi
    Mondjuk, engem ez nem nagyon idegesít, elég ez a 74 mega.
  • oneal1
    dv-s jó csak bele
    256 os 9000 Ft
  • oneal1
    okés
  • Nadi
    Én T-Mobilenál vettem, 64MB-ost adtak hozzá és ez sztem sima. De nézd meg az oldalukon, az a tuti.
  • oneal1
    én meg azt hallottam hogy csak a dv-s jó bele:)
    de nemtom
  • sirdond
    én úgy tudom hogy csak sima rs mmc jó bele, de ebben nem vagyok biztos
  • oneal1
    kira thx!
    de melyik mmc vel müxik??
    van az az rs dv mmc meg a sima rs mmc.
    rs mmc is jó bele?
  • Nadi
    ITT vannak hozzá cuccok!
  • oneal1
    most lépnem kell majd este még lesz egy két kérdésem:)
  • oneal1
    de belemegy a régi is??
  • Nadi
    Nekem egy 64 MB-os van benne. DV-ből tudtommal jelenleg csak 256-ost lehet kapni és nyáron jön az 512-es.
  • oneal1
    jó a régi vagy az a dv jó csak bele?
  • oneal1
    aham!
    és figy milyen mmc kell bele?
    te vettél nagyobbat?
  • Nadi
    Az szerintem nagyon jó ár!
  • oneal1
    úgynézki hogy hét múlva vezsek egy újat 77 ér!
    az jó vagy nézzek máshol?
  • oneal1
    [köszöni]:D
  • Nadi
    Fogalmam sincs :(
  • sirdond
    "Az árakra nem rakódik ÁFA, mert a cégünk jogosult különbözeti adózás alapján számlázni."
    na ez mit is akar jelenteni? most nics agyam az ilyenekhez(nem mintha amyúgy lenne):D
  • Nadi
    Milyenek?
  • Nadi
    1.
    2.
    [mertrendes:D]