Pinnacle Studio
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Tegnap letöltöttem a Pinnacle oldaláról a Studio9_3_Trial.exe nevű fájlt. Eddig 8.6-ot használtam, gondoltam megnézem milyen az új kiadás.

Fel akaratam telepíteni de egyszerűen el sem indult a telepítés. Duplakatt után 2-3 másodpercig gondolkodik a gép, majd egyszerűen nem történik SEMMI!

Próbáltam megváltoztatni a területi beállításokat. A telepítő kompatibilitását átállítottam Win98 módra. Végül leszedtem a 8.6-os verziót. Ezután variáltam ide-oda, de semmi nem segít. a telepítés nem hajlandó elindulni.

Szeretném megtudni, hogy valaki találkozott-e már ezzel a problémával és ha igen, akkor mi a megoldás. Úgy tűnik, hogy a fájl sértetlen, de azért megkérdezném, hogy a 212.325.952 Byte helyes méret-e, vagy valami lenaradt a végéről?

Az InstallShield Software 7.1.100.1248 verziójú. Az is eszembe jutott, hogy az XP (alap, service pack nélkül, sajnos egyéb okok miatt nem is tudom telepíteni a service pack 2-t) nem jut ezzel a telepítő verzióval semmire, de utánanéztem és két játékprogramom setup-ja is ezt a változatot használta, amiket sikerült is telepítenem.

Jól működött a 8.6 verzió nem volt vele gondom, de mostmár nagyon szeretném kipróbálni a 9.3-at is!

Kérem segítsen valaki!

Köszönöm

lacibacsi