SEGÍTSÉG!!
-
Az a baj, hogy csak magatokra szamithattok. Szerintem folosleges olyan hiu abrandokat kergetni, hogy valaki majd megszan, aztan segit. Nem varhatsz senkire, csak magadnak tudod eloteremteni a javaidat.
DE NE NEKEM LEGYEN IGAZAM, es allam bacsi (vagy Zwack Peter) adjon nektek egy lakast.
A hitelfeltetelekkel viszont jo tisztaban lenni. Pontosan mennyi onresz kell? Milyen kedvezmenyek vannak (korra, gyerekvallalasra, stb.) Ha megvan mi/mennyi kell, akkor el kell kezdeni felre tenni ra.
150 a beveteletek kettotoknek? Menj el rakodni, azzal egyedul is kereshetsz 100-on felul, ha hetvegezel is! :)
Nem tudom melyikotok keres rosszabbul, de vagy mindketten rosszul kerestek, vagy az egyikotok nagyon...
Probalkoztal mar mas melot keresni? (Most nem feltetlenul a vegzettsegedhez kapcsolodot, hanem barmilyen mast, amit lehet csinalni es tobb penzt hoz.)
-BKV berlet az szerintem felesleges kiadas. :) Mondjuk metrot jobb elkerulni nelkule, de megoldhato...
-Azt nem tudtam, hogy kolcsont is torlesztetek eppen, igy tenyleg nehez barmit is csinalni.
-Az internet is eleg luxus, ha kis jovedelembol lakasra akarsz sporolni.
Nem tudom mennyit dolgozol/dolgoztok egy nap, de (egy-ket evig) lehet birnal tobbet is. Masodallas = ujabb bevetel.