birom az ilyen embereket aki tfannak mondja magát, de leri róla hogy csak fikázni tud, nemtudom mibajod volt a cgivel , egyetlen egy dolog schwarzi azon látszott nagyon, zenékkel sem tudom mi a bajod, a hangeffektek meg végképp rendbe voltak, meg a háború utáni világ is....Szinészi játék, hát Marcus egyértelmüen vitte a pálmát, mivel rá volt kihegyezve, Connor meghát annyit hozott mint amennyit elvártak töle, mivel ki is hangsulyozták hogy nem ö lesz a középpontban, kyle reese-en meg meglepödtem, tetszett ahogy korához hiven látszott hogy igenis olyan ember lesz majd belöle mint ahogy a t1ben ismerjük....
Story:
Hát tény és való hogy sokmindent átvettek az egyik regényböl, ottis volt egy hasonlo robot mint marcus, csak ö teljesen ember volt agyában egy chippel, és más feladata volt, a regényben ha jol emléxem volt ez a signálos dolog is, szintén a gépek ezzel a céllal használták volna hogy visszakressék a sugárzási forrást, csak ha jol emléxem akkor john tuljárt az eszükön, és a nagy semmit bombázta le a skynet! valami ilyesmi, én kiváncsian várom a rendezöi változatot, és az elsö tervezett befejezést!
Összeségében nekem jobban tetszett mint a 3, ami majdnem ugyanaz volt mint a 2....van is egy oldal ahol összehasonlitják....
Egyébként is mindenki jövöt akart, megkaptuk, akkor miért akar mindenki a 2öhöz viszonyitani....n ah mind1 nekem tetszett....
Egyébként aki télleg nagyon megszálott fan, annak biztos tetszett, nekem a sorozat is tetszett, mert Terminátor!
Elnézést ha valakit megbántottam!
Peace