39907001nz.jpg
  • SovereignX
    #1175
    Én most néztem meg a filmet. Úgy összességében nem volt rossz. Legalább is ha úgy gondolok rá mint egy filmre amiben robotok és emberek küzdenek és nem úgy mint egy Terminátorra.
    Az engem is zavart amit már korában is írtak, hogy túlságosan is épségben maradtak a dolgok. Az oké, hogy L.A. romba dőlt. De repterek? Röpképes A10sek, Hueyk. Hát...
    Hogy azt a T-600ast nem is említsem. Ezek elvikben űberfasza halálosztók. Ám egy elcseszett gatlingel sem tud lelőni 2 embert 100 méterről. Én aki soha az életben nem lőttem eltalálom őket. Nem még egy gép aminek tökéletes célkövető rendszere kell, hogy legyen.
    A másik a T-600al kapcsoltban. Miért volt rajta cipő? Meg egy rongyos nadrág? Fázik?

    Nem tudom de néhány könyvet igazán elolvashattak volna a terminátor világából. Ha az alapján dolgoznak máris sokkal érdekesebb lett volna. A filmben túlságosan is egyenrangú ellenfélnek tüntették fel a gépeket akikkel fényes nappal szemtől szemben egy M-16osal szembeszállhatok.
    A dolog sokkal inkább hasonlítana arra - csak hogy az időutazást is említsem - mintha vissza küldenénk az USA teljes haderejét mondjuk i.sz. 200ba és ráuszítanánk őket a Római birodalomra.