• Bucser
    Igazából elég kellemesen el lehet vele szórakozni.. én most feltettem újra mert valamit elcsesztem benne 800x600-ban megy símán jelenleg highest-en minden. Ami feltűnt viszont a dinamikus hadjárat.. Olyan apróság, hogy lazán betörhet-egy egy rossz találattól az üveg a célzó műszereken (pl a commander távcsöve nekem bepókhálósodott) sikerült egy oldalról leszednem a láncot és szépen írni úgy egy kört mikor lefutott a lánc iszonyatos port vert fel. A katonák mozgásával ki vagyok békülve... közelről megnézve baromi jók lettek!!!

Dinamikus hadjárat alatt értem az eszközök és rendelkezésre álló csapatok dinamikusságát. Első küldi ugye mindig ugyanaz. Van egy szakasz gerillád egy t34-esed és el kell érned a szerb tábort. viszont nekem 2. alkalommal úgy kezdődött, hogy a táborban lévő BMP megtámadta a super shermant és a gerillákj is akik a táborban voltak neki estek a gránátosoknak a dombon. a BMP-t kilőtték én a shermant a gránátosokat elintézték dicső katonáim viszont azenemy katonákat meghagytam. következő küldiben ahol a falut kell védeni egyedül vagyok 2 nyamvadt Gerillával mert mindenki meghalt az előző küldiben rajtam kívül. 3.-ra kezdve viszont a grátnátosoka ta hegyen életben hagyva azzal kezdődik a küldi, hogy bombázzák a falut!!! és eredetileg abba a küliben ott kellett volna lennie a BMP_nek is amit szétlőttek mostani próbálkozásnál a tábor védésekor...

Ez csak az én fantazmagóriám vagy tényleg így van???