663
-
#303 mi a bajod az angol vs magyar billentyzetel?? nem értelek tök egyértelműen át lhet állítani minden bill-t a játékban.. Ja egyébként ha full realra állítottad ne csodálkozz, hogy nincs külső nézet:D IL-2 ben sincs full realon külső nézet... -
#302 Bocs hogy megkerdezem de te roma vagy?! ("suker"...nem baj csak eleg ritka a neten ez ilyen szohasznalat) -
#301 lol kulso konfigba "god mode" :) ez a suker jatek meg trainer vagy cheat sem kell hozza :D -
#300 Fullreal-ra állítottam, na mindegy, akkor megnézem a configot. De ezt az angol vs magyar billentyűzetet nemtom hogy oldjam meg. -
#299 nem tudom -
#298 t34/85-ös és SuperSherman-ek vannak a játékban de akad SU100-as is mással még nem találkoztam csak egy árva BMP2-essel meg egy árokásó masinával^^ -
#297 őőő szóval valóban dinamikus-e a hadjárat vagy csak én képzeltem be magamnak??? -
#296 a realitást milyen szintűre állítottad?? mert ki lehet kapcsolni a start menüben lévő t72 configuration -ben.. (tehát a külső konfigoló progiban) -
#295 Na kezd idegesíteni a játék: 1 MI A FRANCÉR angol bilentűket, ír ebbe a tutorial izébe, amikor magyar billentyűzetem van, és magyarra is van állítva. Honnan a rákból tudjam, hogy magyarul mi a ~.
Aztán, nem lehet külső nézetre váltani, pedig be van állítva a controls-ban az F9-re, de nyomogathatom, nemcsinál rá semmit. -
#294 gyo man 3.missijonal jarok t55 a kirajabb mit a t34 ég és föd:) -
#293 Miután a Balkánon játszódik a történet, és a Balkáni háborúban eléggé szedett-vedett eszközökkel harcoltak a felek, ez a rész realisztikus (a Gerillák elég hülyén is néznének ki M1A2SEP-ben...). -
#292 felrakva. -
#291 bocsi ja! csak lasu vot a net es nemtotote be ! -
#290 szép lett a banner! -
neuro #289 valaki nemtudná elérhetővé tenni nekem a dev-tbfb.r02 fájlt? -
#288 Sztem csak lejjebb kéne scrollozni :) -
CéZé #287 #272,#233 ? -
#286 sztem ez suker banner lenne! -
#285 :) még nemtapasztaltam a gamét de hamarosan fogom .) addig is vki képet ? -
#284 Hmm mit keres a játékban t34, meg sherman BMP-kkel egyidőben? Kicsit különböző korból származnak. -
#283 Nem igazan ertem a kerdest...lehet mert meg koran van..nah megyek repnapra.. ,) -
#282 Kicsit megvagtam, hogy ne legyen olyan nagy, es kertem. -
#281 Igazából elég kellemesen el lehet vele szórakozni.. én most feltettem újra mert valamit elcsesztem benne 800x600-ban megy símán jelenleg highest-en minden. Ami feltűnt viszont a dinamikus hadjárat.. Olyan apróság, hogy lazán betörhet-egy egy rossz találattól az üveg a célzó műszereken (pl a commander távcsöve nekem bepókhálósodott) sikerült egy oldalról leszednem a láncot és szépen írni úgy egy kört mikor lefutott a lánc iszonyatos port vert fel. A katonák mozgásával ki vagyok békülve... közelről megnézve baromi jók lettek!!!
Dinamikus hadjárat alatt értem az eszközök és rendelkezésre álló csapatok dinamikusságát. Első küldi ugye mindig ugyanaz. Van egy szakasz gerillád egy t34-esed és el kell érned a szerb tábort. viszont nekem 2. alkalommal úgy kezdődött, hogy a táborban lévő BMP megtámadta a super shermant és a gerillákj is akik a táborban voltak neki estek a gránátosoknak a dombon. a BMP-t kilőtték én a shermant a gránátosokat elintézték dicső katonáim viszont azenemy katonákat meghagytam. következő küldiben ahol a falut kell védeni egyedül vagyok 2 nyamvadt Gerillával mert mindenki meghalt az előző küldiben rajtam kívül. 3.-ra kezdve viszont a grátnátosoka ta hegyen életben hagyva azzal kezdődik a küldi, hogy bombázzák a falut!!! és eredetileg abba a küliben ott kellett volna lennie a BMP_nek is amit szétlőttek mostani próbálkozásnál a tábor védésekor...
Ez csak az én fantazmagóriám vagy tényleg így van??? -
#280 Inkább kérd te, mert nekem nem raktad be egyet se... -
#279 rakasd.. -
#278 Nem rakjuk be bannernak? -
#277 Szoval nekem nagyon vegyesek az erzelmeim..hagyom is oket repnap elejeig ulepedni es utana irom meg cikket...hahta nem frocsogom le a sarga fold ala ket meterrel ezt a jatekot! -
#276 Hat ha igaz akkor a foldreborulok, mert a VBS az egy nagyon uber NEM jatek! -
#275 Viszont hangot kell adjak a sovany ezkoszfelhoztalnak is! mar mikor az elso hirek szalingoztak a jatekrol is keveseltem a beleraktott harcjarmuveket! T-72 meg T-55 meg T-34/85 oszt ellenfelnek egy Leo1 meg egy Super Sherman(+ par jelentektelen hk meg...)....haaaaaaat hogy is mondjam!
Ha elkezdenem a felsorolni hogy pl most milyen hk-k es eleve jarmuvek vannak instalalva az OFP-mben, egy oldal megtelne vele tuti!...es megaz se minden, de legalabb mar valtozatos csatakat lehet csinalni veluk!....
Szoval ez nagyon sovany....mar eleve hogy a T-72-nek is millio alvaltozata van..ebben meg az osregi alap van csak... -
#274 Pedig egészét belerakják, ígérik, sőt még talán több újdonságot is. -
#273 1 hónapja, eddig jóvolt, nemnagyon jáccok a tömexarokkal amiknek mindíg mindenből a legjobb cucc kell, csak a szimulátorokkal. De mostanában az OFP-hez egyre durvább cuccok jönnek ki, amikhez azér jólenne egy jobb videokártya, nameg az il2-nek, meg lockonnak sem ártana :) -
#272 hehe.."Azt mondta az apacs hogy ..." :DDDD
hat igen ez egyedulallo, bar nem egy nagy szam hogy leszakad a lanc...megis unikum...
-
Thanatos #271 ott a pont..., viszont konkrétan tankszimből nem hogy yilen szinten de semmilyen szinte se nagyon elsz sajnos vetélytársa mert tojnak erre a műfajra :/ -
#270 Szerintem ilyen "szinten" nem is lesz..es valjuk be, igazan eljart az ido az olyan szimulatorok felett amiben nem lehet a jarmubol kiszallni es akar gyalogosan folytatni a harcot!
En nagyonbizom az ArmA es az OFP2-ben...mar ha csak felet belerakjak a VBS-bol akkor mar nagyon durva lesz! -
Thanatos #269 tény, de vetélytársa még midnig nincs :( -
#268 Ez a jatek kifelyezettem ronda szvsz...egy tobbeves OFP odab@sz neki rendesen... -
#267 jó régóta kutakodhatsz vid kártya után -
#266 Aham. Hát ha neked jó, akkor nekem is. -
#265 Igen azt mondom nemszép, mert játékok grafikájában nincs nagy különbség újabb, és régebbi videokártyák között, csak bizonyos effektek és ugye a futási sebesség. De Seaweed is itt linkelt képet, és nemszép, kb úgy néz ki mint nekem gf2-n, neki csak gondolom sokkal több fps-el megy :DD
És amúgy azért van ilyen videokártyám, mert nem szívesen dobok ki több 10ezeret egy sz*ros videokártyára. Ígyhát csak olyan veszek ami megéri, és nem túl drága, ez pedig sok kutakodást jelent -
#264 A tank sebesseg es ereje is relisztiknek tunk, meg a lovesek, fust, bemozgas...
Latszik erre koncentraltak...a tobbi csak amolyan "van" mert "kell"...