Tank T-72: Balkans in Fire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már töltöm😊)))
Sziasztok!
Kipróbáltam a demót én is, és az alábbi megállapításra jutottam.
Elõször is a game grafikája elmegy, de legalább a 2x-es AA szükséges hozzá, mert egyébként szét van esve a kép (ATI). A hangok a demóban megfelelõek, a zenét azonnal kikapcsoltam, mert fölösleges. A vezetõ belsõ nézete azért némi kívánnivalót hagy maga után. Ugyanis eléggé fantázia szegényen oldották meg, gondolok itt elsõsorban a vastag fekete keretre. Az irányzó és a parancsnok belsõnézetérõl azért nem mondok véleményt, mert az egyszerûen nincs. (A Steel Beasts-ben legalább tettek belsõnézeti képeket amik rengeteget dobtaka a játék hangulatán.)
A demo fizikája összességében elég jó "szerintem". Jól ki találták a váltó kezelését és a tank irányítását.
A löveg kezelés is "reálisnak" mondható:
1. A töltõ autómata irányba állítja a csövet és megfelelõ hosszúságú idejig tölt.
2. Stabilizátort lehet ki/bekapcsolni
3. Ballisztikus computer-t lehet auto és manual üzembe hsználni (ez a Steel Beasts-ben is hasonlóan mûködik).
4. A tankon lévõ géppuskák (7,62 és 12,7) kezelése/ballisztikája ok.
5. A 125 mm-es lövegbõl indítható lövedék típusok grafikai megjelenítésben megjelenõ külömbség nekem negyon tetszett. Gondolok itt arra amikor rakétát lõsz ki v. egy AP lõszerrel lõsz. A rakéta kicsit imbolygó füstcsóvát húz, az AP pedeig villan és utána repül a hüvely (valójában az elég?).
6. A lövedékek ballisztikája is jónak mondhatóak elsõ ránézésre.
7. Visszajátszásnál meglehet nézni, hogy hol kapott találataot az ellen ((becsapódási irányvektor))
8. Jól lerombólhatók az épületek (különösen nagy élmény a kémény lebontása).
Így szûken összefoglalva ezek nagyon tetszettek.
Amik nagyon nem tetszettek:
1. Nincs olyan nézet amikor kibújik a pk. és távcsõvel szétnéz (nagyon nagy hiányosság taktikai szempontból)
2. Belsõnézetek hiánya (fentebb már írtam errõl).
3. Béna "enciklopédia"
4. Grafikai bugok.
5. A játékból nagyon keveset megmutató demo!!!!
Összeségében nagyon jó, hogy megjelent egy tankszim, ráadásul orosz technikával, ilyen azthiszem még eddig nem is volt. Sokmindenrõl sajna nem tudok véleményt alkotni a demo korlátai miatt, pl ai, tankok/egységek közti kommunikáció, sq. irányítás, stb. Én spec. a Steel Beasts-el hasonlítottam össze "sebtében" ezt a geme-et, ami szerintem a mai napig etalon a tank szimek között. Nálam még mindig a Steel Beasts maradt a nyerõ, grafika ide vagy oda. Valószínû, ha valahára az SB2 megjelenik ez a játék labdába se rúg mellette.
Kipróbáltam a demót én is, és az alábbi megállapításra jutottam.
Elõször is a game grafikája elmegy, de legalább a 2x-es AA szükséges hozzá, mert egyébként szét van esve a kép (ATI). A hangok a demóban megfelelõek, a zenét azonnal kikapcsoltam, mert fölösleges. A vezetõ belsõ nézete azért némi kívánnivalót hagy maga után. Ugyanis eléggé fantázia szegényen oldották meg, gondolok itt elsõsorban a vastag fekete keretre. Az irányzó és a parancsnok belsõnézetérõl azért nem mondok véleményt, mert az egyszerûen nincs. (A Steel Beasts-ben legalább tettek belsõnézeti képeket amik rengeteget dobtaka a játék hangulatán.)
A demo fizikája összességében elég jó "szerintem". Jól ki találták a váltó kezelését és a tank irányítását.
A löveg kezelés is "reálisnak" mondható:
1. A töltõ autómata irányba állítja a csövet és megfelelõ hosszúságú idejig tölt.
2. Stabilizátort lehet ki/bekapcsolni
3. Ballisztikus computer-t lehet auto és manual üzembe hsználni (ez a Steel Beasts-ben is hasonlóan mûködik).
4. A tankon lévõ géppuskák (7,62 és 12,7) kezelése/ballisztikája ok.
5. A 125 mm-es lövegbõl indítható lövedék típusok grafikai megjelenítésben megjelenõ külömbség nekem negyon tetszett. Gondolok itt arra amikor rakétát lõsz ki v. egy AP lõszerrel lõsz. A rakéta kicsit imbolygó füstcsóvát húz, az AP pedeig villan és utána repül a hüvely (valójában az elég?).
6. A lövedékek ballisztikája is jónak mondhatóak elsõ ránézésre.
7. Visszajátszásnál meglehet nézni, hogy hol kapott találataot az ellen ((becsapódási irányvektor))
8. Jól lerombólhatók az épületek (különösen nagy élmény a kémény lebontása).
Így szûken összefoglalva ezek nagyon tetszettek.
Amik nagyon nem tetszettek:
1. Nincs olyan nézet amikor kibújik a pk. és távcsõvel szétnéz (nagyon nagy hiányosság taktikai szempontból)
2. Belsõnézetek hiánya (fentebb már írtam errõl).
3. Béna "enciklopédia"
4. Grafikai bugok.
5. A játékból nagyon keveset megmutató demo!!!!
Összeségében nagyon jó, hogy megjelent egy tankszim, ráadásul orosz technikával, ilyen azthiszem még eddig nem is volt. Sokmindenrõl sajna nem tudok véleményt alkotni a demo korlátai miatt, pl ai, tankok/egységek közti kommunikáció, sq. irányítás, stb. Én spec. a Steel Beasts-el hasonlítottam össze "sebtében" ezt a geme-et, ami szerintem a mai napig etalon a tank szimek között. Nálam még mindig a Steel Beasts maradt a nyerõ, grafika ide vagy oda. Valószínû, ha valahára az SB2 megjelenik ez a játék labdába se rúg mellette.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
"Aki kipróbálta, bizonyára tudja, hogy van némi probléma a T-72: Balkans on Fire! demójával. Az orosz fejlesztésû tankszimulátorhoz egy apró javítás érkezett, amelynek segítségével problémamentesen használhatjuk a kipróbálható verziót. A demó fix mindösszesen 13 Kbyte, itt "
Mûszerfal nincs. Elég érdekes a fizika is. Ha nekimegyek a harckocsi-akadályoknak, akkor érdekesen visszapattog a jármû róla. A grafikai optimalizálással is lenne még sok munkájuk.
Mi a problémád? Indítsd el a demot, majd amikor hatos,hetes fokozatban száguldasz, nyomd be a B-t. Majd rájössz mirõl beszélek. Amúgy te mennyit is vezettél T-72est?
Hát én kattingattam, de ezekszerint nem a betûre kellett volna. Na majd újra megpróbálom.
Amúgy csak én nem látom vagy tényleg nincs igazi mûszerfal benne?
Amúgy csak én nem látom vagy tényleg nincs igazi mûszerfal benne?
Át lehet a billentyûzetet állítani a menüben, a beállításoknál (rá kell kattintani a kívánt sorra és átírni a betût).
Érdekes , hogy nálam a demo még tegnap ment, ma viszont elég érdekes grafikai dolgokat mûvel (8 fps-re esik vissza, nem rajzolja ki a kép felsõ részén a dolgokat stb.), így játszhatatlan. Semmit sem változtattam tegnap óta. (Ati 9600 Pro, AMD 2400+)
Érdekes , hogy nálam a demo még tegnap ment, ma viszont elég érdekes grafikai dolgokat mûvel (8 fps-re esik vissza, nem rajzolja ki a kép felsõ részén a dolgokat stb.), így játszhatatlan. Semmit sem változtattam tegnap óta. (Ati 9600 Pro, AMD 2400+)
Hmmm nocsak, kilopakodott egy tankszimulátor? Hazamegyek és letöltöm 😊
Végre 😊
Végre 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Várjuk! Nagy rajongója vagyok az oldalatoknak. Szép az új site(a mambo), csak legyen megszámlálhatatlan mennyiségû haditechnikai cikk! :-)
Hát a remény hal meg utoljára. Nagy ûrt tölthetne be a játék ha jól sikerülne. Sajnos ha tényleg kint van már egy éve az oroszoknál, akkor félek az angol verzió a demohoz képest nem sok változtatást fog hozni.
Nekem is sérülten jött le, ugyhogy másodszorra a 3D gamers-rõl próbáltam, onnan jó.
Hát a demo alapján elég érdekes...
A training küldetések nem mûködnek rendesen benne. Maga a tank irányítása nem lenne rossz, ha nem program nem látná fordítva az Y és a Z billenytûket. Ráadásul nem is lehet átállítani a billentyûket! (az A és Y gomboknak nagy szerepe van, ezekkel lehet kezelni a tank váltóját)Komolyan ilyen Y Z problémával utoljára a 90 évek elején találkoztam. Menet közben behuzod a féket a tankon és olyankor úgy dülöngél elõre hátra mintha nem is egy rengetegtonnás acélszörny lenne. A kezelés sem áll a helyzet magaslatán, ahogy a grafika sem. Monitorfrissítési frekvenciát nem lehet állítani benne.
Szóval a demotól nem estem le a székrõl.
A training küldetések nem mûködnek rendesen benne. Maga a tank irányítása nem lenne rossz, ha nem program nem látná fordítva az Y és a Z billenytûket. Ráadásul nem is lehet átállítani a billentyûket! (az A és Y gomboknak nagy szerepe van, ezekkel lehet kezelni a tank váltóját)Komolyan ilyen Y Z problémával utoljára a 90 évek elején találkoztam. Menet közben behuzod a féket a tankon és olyankor úgy dülöngél elõre hátra mintha nem is egy rengetegtonnás acélszörny lenne. A kezelés sem áll a helyzet magaslatán, ahogy a grafika sem. Monitorfrissítési frekvenciát nem lehet állítani benne.
Szóval a demotól nem estem le a székrõl.
Tegnap tették fel szerintem az angol.
Most nem szedem le mert más van porondon.
Most nem szedem le mert más van porondon.
Next PC upgrade: 2022
Letölthetõ? Mint a Lock On Flaming Cliffs? Nehogymár ennek a játéknak se legyen normális bolti változata...
Next PC upgrade: 2022
2005. július 8.
Kész a T72: Balkans on Fire!
Elkészült végre a sokak által várt tankszimulátor a T72: Balkans on Fire!, melyben a közelmúltban dúlt Jugoszláv háború eseményeibõl játszhatunk újra párat. A két CD-t elfoglaló programot, melyhez egy hetven oldalas kézikönyv is jár, 35 dollárért lehet megrendelni a www.battlefront.com weboldaláról. Többféle harckocsi, élethû fizikai modellezés és remek 3D-s grafika jellemzik a programot.
PcDome
Kész a T72: Balkans on Fire!
Elkészült végre a sokak által várt tankszimulátor a T72: Balkans on Fire!, melyben a közelmúltban dúlt Jugoszláv háború eseményeibõl játszhatunk újra párat. A két CD-t elfoglaló programot, melyhez egy hetven oldalas kézikönyv is jár, 35 dollárért lehet megrendelni a www.battlefront.com weboldaláról. Többféle harckocsi, élethû fizikai modellezés és remek 3D-s grafika jellemzik a programot.
PcDome