Honnan tölhetők le ingyen?
-
dream0114 #1113 Csáó tiby1!
Amikor be lépek a saját fájlokba sajnos nincs ott se a játékok mappa!!!De visszont a fömenüben a szorakozás manüpontban ott megvan a Játékok meg még a többi pl mobil Tv stb.Megcsináltam amiket ajánlottál hogy vegyem ki az aksit 5 percig hagyam ugy és frissitsek de semmi változás és bitpimmel is megcsináltam hogy frissités közbe usb-én volt de semmi!Tegnap a saját fájlaimba csináltam egy mappot Games néven hogy hátha igy arra tudnák tenni játékot de ki irta a telom amikor nevet adtam a mappának hogy ijen már van!Akkor valahol csak meg van de valahogy elö kéne csalogatni!CSalfiatinak mákja volt hogy 3 katintásra elö jött neki nekem nem jött be az se
!Amugy müködik faszán a telo tehát oké minden vele csak valamiért nem akkar elöjönni a Games map meg az Applikációk!Köszi a segitséget amugy Csalfiati de nem jött be sajna!Rittig én lehetek ijen szerencsétlen mert ha lenne games mappom raknám rá játékokat 1000-el mert már tom hogy nem lett volna szabbad ki törülni a telobol csak ugy bitpimmel kellet volna