Hogyan kell csókolózni?
-
ismerkedni rohadt egyszerü,csak oda mész és improvizálsz lehet hülyének tünik elsöre de ha bejösza csajnak és nem foglalt(vagy nem érdeli)akkor ugyis elkezd veled dumálni,rosszab eset ha 1 hisztis egoista picsa,de a lényeg h csak porbálkozni kel,pofára esés meg nem szégyen enyivel is több a tapasztalatod,ami még lényeg h az iylen kö kóla dumákat tessék elfelejteni mert ez cinkes!
Én régen mindig bámultam egy csajt suliba menet ö is nézet mondom mit veszithetek ugyebár oda mentem hozzá egy regel h szia(elsö lépés nehéz mindig..),nem zavarok..igy néz rám ehh mondom ..kinyögi h nem,és modtam h látom egy helyen szálunk le ,(másik oldaldt si van egykét suli)és mondtam h haverommal dumálni kéne ma de nme tudom elérni és nme enegdnek be asuliba aportánál,segitene e...néz rám elkezdi persze,meik suliba jár??elmodntam erre elkezdi ö a melete lévööbe..ehh bukta mondom..de egy iylen "bamba"improviczácio után mondtam h am hogy hivnak..bla bla és végig dumáltuk a busz utat utána összejötünk..2 hétre xD
a lényeg h körbe vett egy csomo ember és semmit nem tudtam a csajrol és bejöt,persze van mikor kapom azt h nem mennél el,de na..nem kel tragédiának felfogni:)
remélem eza történet segitet azért
a csókról meg annyit h ahány ember annyiféle csokolozási fajta,nem filmes jelenetekböl kel meriteni,csak érezni kel az elsö pár csok ugyis bambácska lesz aztán kialakul "beáll rá a nyelv" xD
és nincs ilyen h lassu gyors kis csokok stb,ahogy jön kész,ez nem szakma h tanulni kel csak érzés kérdése,max a rutin amitöl késöbb mégjobb az iletö!
Anno énis h paráztam hjaj h kel stb utána rájötem h csak magabiztosan csinálni még ha rossz is,utána kialakul,a lényeg h nem összezuhani ha egy csaj elküld melegebb éghajlatokra!
a lényeg h csak pozitivan, és minden alkalmat megragadni,csak az 1. lépések nehezek mindig utána már minden könyebb!
remélem segitetem
ahoj