• Myron
    Használtam SuSE linuxot és UHU linuxot is úgyhogy nem mondhatod, hogy MS felhasználó vagyok. Igaz ezt nem írtam de azért jól leszóltál. No mind1. Egyiknek sem vettem semmi hasznát mivel nem tudott olyat egyik sem amit az XP nem tudott volna. Ezt írta Laci is hogy mindenhez WIN kell. Vagyis nem mindenhez, de eddig nem találkoztam olyan progival ami nekem szükséges lett volna és nem WIN kellett volna hozzá. Csak az ellenkezőjével, avval pedig sokat.
    Másik: Ja nyilván neked nincsenek problémáid vele... Nekem pl csomószor volt hogy ha egy nagyobb fájlt letöröltem akkor csomót kellett várni míg visszafagy. Ikább ujraindítottam. És nekem is 5 évig volt, szal nem mondhatod hogy hozzá nem értési prob. jaim voltak mert amik voltak azokat mind megtudtam oldani, kivéve olyanokat hogy rámegyek valamire azt csak úgy lefagy. Ott nics mit megoldani.
    Másik:
    Ha valaki akkor én nem kattingatok gondolkodás nélkül. Apám pl 10 perc nethasználat alatt leszed 2 trójait megváltozik az indító oldal + 10 spyware meg 1-2 dialer.
    Azóta nem kattingatok össze vissza mikor olvastam a trójaiakról. Írta folytatás itt meg itt. Ez egy link vót. Mondom jó. Rámegyek elkezd letölteni. Monom OK. Majd megnézem vírusos-e. Aztán látom hogy a zipben van 2 kép meg egy html. Mondom jó van biztos van hozzá ábrázolás. Rámegyek html re nem törtéénik semmi. Nézem mi a neve a fájlnak: server.html... Hmm mit is olvastam? Ja hogy ha trójait nyitsz meg akkor nem történik semmi (vagy igen) és hogy bármilyen kiterjesztése lehet. Általában server.exe.
    Hát bazz kösz a további infót :) most már tom mi az. És aztán le tudtam szedni mert nem vagyok olyan fasz aminek te beállítottál. Mondjuk nem kell hozzá nagy tudás.
    Frissítésről meg annyit, hogy mindig lesz valam ibiztonsági hiba de ha még az előzőt sem foltoztam volna be akkor most a Blaster miatt szopnék (ami miatt sosem szoptam mer akkó még 98 am vót). Úgyhogy ha nem akarsz frissíteni hát ne tedd de nem sok értelmét látom, hogy az 1 éves férgektől sem vagy megvédve mert úgyis "leszenk ujabbak" alapon.