Rablás vagy támadás, elhárítás, következmény
 • FREAK
  #87
  a civilizáció nem feltétlenül pozitív dolog, sőt, meggyőződésem, hogy az emberiség biztos veszte (és rosszabb esetben a bolygóé is)

  a civilizáció természetellenes helyzetet teremtett, általa több joga van a Föld értékeihez egy többszörös gyilkosnak, mint egy kibaszott krokodilnak, ami évmilliók óta él a bolygón - de ha betéved egy kertbe, lelövik és szevasz

  a másik probléma, aminek megoldásában egyáltalán nem segít ez a nagy humánus hozzállás, a túlnépesedés

  vedd észre, lassan a patkányokat is megelőzzük szaporulatban, tetszik-nem tetszik, ez így már sok, nem kell azért sírni, ha halnak az emberek (a természet úgyis teszi a dolgát, napról napra jelennek meg új halálos vírusok, és ennek NEM lesz vége, amíg ennyi ember él a bolygón)

  "Jó náci lett volna belőled!"

  Belőled azért kinézném, hogy ismered a szó jelentését. Itt szó nincs nációkról, én a fajomat féltem a fajomtól, mert azt látom, hogy önpusztító módon él. Mennyire értelmes dolog egy gyilkos életre való jogaiért harcolni? Kit érdekel, mennyire rendes egy rabló a barátaival? Örülnünk kéne, hogy van okunk ritkítani a tömeget, ehelyett mit teszünk? Adóból etetjük a bűnözőket kibaszott életük végéig...

  A nagystílű bűnözők az emberiség számára legártalmatlanabbak, nem jellemző, hogy az államon és óriási cégeken kívül másoktól is lopnának, erre pedig szintén érvényes: tolvajtól lopni nem szégyen... Ha ölnek, szinte kizárólag más bűnözőket ölnek, ebben sincs semmi gond. Egy biztos: egyetlen normális átlagembernek sem lesz soha semmi problémája a "keresztapákkal".


  A bűnözők védelme semmi jót nem szülhet, és én inkább azt tartom GYALÁZATOSnak, hogy ha eltöröm egy benzintolvaj kezét, a bíróságon egyenrangúként kezelnek vele. Hát kösz, de amíg ez így van, addig maradok a "náci" elveimnél.