• hykao
    Ne fárassz! Nem a sima beállításról beszélek, amit "leszar" az OpenGl, hanem arról a funkcióról, amivel felül lehet bíráltatni az OpenGl 60Mhz-ét...ez már jóideje része mind az ATI, mind pedig az nVidia drivereknek.

@Kit--Kat: ne legyél már ilyen baromira felületes. Az .nfo-ban a vége felé ott van, hogy hogyan lehet elindítani...és a securom loader egy külön mappában van, egy külön csomagolt fájlban, és procyon.exe a neve...

@CS@: a kodekprobléma adódhat abból is akár, hogy nincs fent neked a szükséges kodek... Mellesleg érdekes lenne, ha nem "tartanál ilyeneket", mivel a windows eleve tartalmaz néhányat, amik még installáláskor kerülnek a gépre lol... :)
    A futással kapcsolatban: ha akadna, akkor gondolom már a fehér Rolls előtt is akadna, nemde lol? Amúgy túljutottam az elején, és már kocsikáztam a városban, és jelentem nem akad egyáltalán továbbra sem - a fehér Rollsom után sem... :P

A hangokhoz még: bár még - ahogy írtam feljebb is - az elején tartok, de a bevezető kocsikázás alatt lefutó zenész stáblista nagyon meggyőző!!! Shaggy-től Iggy Pop-ig széles az előadói skála...
    Ja, és Tony hangjához nem Al Pacino volt írva, hanem valami más latin nevű csóka, de tényleg elég hitelesen nyomatja a dumát, szóval szvsz jó lesz az...