1763
-
Hellsing47 #349 akkor nem hiszem hogy ez a baj :)
passz...rakd ujra a gémet..talán jo lesz.. -
kicsirobi #348 640mb -
Hellsing47 #347 régebben nálam a hitman bm lépett ki ilyen hibával ://
mennyi ramod van??
ez az egy tippem van erre :) -
kicsirobi #346 Nekem senki nem segít? -
#345 Valaki segítsen!
megvettem az első boltot, 50 rúgóért.
Most akkor hol is kapom a küldetéseket?
-
Dexantreal #344 Jaaa, oké thanks! -
zsotee #343 Igen, le.
Nálam simán lejött. -
theodor #342 Le lehet azt a cracket egyáéltalán szedni mert leszámol és ilyen hülye számok meg betűk vannak kiírva azt beírom és semmi -
kicsirobi #341 törölt hozzászólás -
kicsirobi #340 törölt hozzászólás -
Hellsing47 #339 hxxp://rapidshare.de/files/35769756/olk.rar.html
crack!(asszem :D) -
kicsirobi #338 Valaki cracket,please -
#337 -
#336 A Home billentyűvel kapcsolod be a zenét,és ki.
Aztán nyomj egy tabot és ott tudod beállítani mit akarsz hallgatni. -
#335 Látom nem értjük 1mást..
Akkor elmondom még1x lassan.
Az a beállítási lehetőség amivel felül lehet bíráltatni az OpenGl 60Mhz-ét a driverben, NÁLAM NEM MINDEN JÁTÉKNÁL MŰKÖDÖTT, EZÉRT HASZNÁLOK REFRESHFORCE-T.
Így már érthető? -
#334 á meg a colne dvdt szedtem le ezért kée valaki aki ad nekem reloaded cracket :D:D -
Djemba #333 írd már le te honnan szeded le a Reloaded!!! mrt né a clonedvd szedem -
kicsirobi #332 reloaded -
Djemba #331 Reloaded!!! -
#330 A Reloaded vafy a CloneDVD verziót szedjem le?
íMelyik mükszik tutin? -
#329 A Reloaded vafy a CloneDVD verziót szedjem le?
íMelyik mükszik tutin? -
#328 valaki tolja fel a crackot legyeszives! mert ezért nem szedem le az egészet!!!!THX -
#327 Nem csak az autóban, hanem akárhol vagy. :) (Tab -> Music) -
#326 Most, hogy kicsit játszogattam a játékkal szerintem állati kicsi és baromi béna is ez a város, úgyhogy jó lenne, ha nem ennyiből állna az egész játék. -
Dexantreal #325 Ám van másááásik:lehet rádiót hallgatni a kocsiban? Ha igen, mivel? Hogy lehet előhívni a nagy térképet, amit az elején egyszer betett? -
Dexantreal #324 Hja, nem hátul kell bemenni, hanem elől. -
Dexantreal #323 Amikor elintéztem mindenkit Tonyval az első küldiben és utána megy autót vezetni és valahova elkell menni, ott nem tudom hogy kell bejutni abba a házba:S...mer beakartam menni hátul és nem lehet, de hallom a zenét és semmi....msot meg már megyek hamarosan aludni, de azért remélem még megtalálom. -
Spaceghost #322 Van már reloaded verzi is. Remélem a crack megoldja a hangproblémámat! -
#321 Kint van a Reloaded is! -
#320 hm...
hát érdekes...
ti milyen drivert használtok?
mert nekem ez kegyetlenül szarul megy... -
#319 Okés úgy gondoltam, hogy nem szoktam telepíteni max egy xvid et, de azért a winben gyárilag találhatóakat sem szoktam letörölni. Most a hecc kedvéért kipróbáltam, hogy felraktam az nvidia oldaláról a legfrissebb drivert és ezzel egész másképp akad mint eddig, most már nem egyfolytában kicsit akadozik hanem időnként jó nagyot. -
Dexantreal #318 Oké neked is thanks! -
#317 Később a bankban tudsz majd menteni. -
#316 Naaa Hiky, ne marjál mrá, így is összevissza forgok a földön idegességemben, hogy 4órája szenvedek ezerrek a szarral:D
Amúgy még a letötött oldalon is átfutottam és 1szerűen nincs. Szar helyről húztam... -
#315 Na ja...neked külön csinált egy "Kit--Kat féle" release-t a PROCYON, direkt loader nélkül, hogy szívjál...mi? :) Gondolom kicsomagolásnál is olyan körültekintő voltál, mint az .nfo elolvasásakor... -
Dexantreal #314 Okés thanks! -
#313 jó tényleg írnak 3 sort, de ezzel nem lettem okosabb viszont gyárilag tényleg nem volt az enyémhez olyan loader! -
#312 Majd felajánlja a játék, ha lehet... (szokásos konzolos buli, nem menthetsz bármikor) -
Dexantreal #311 hykao....hol lehet menteni?:S -
#310 Ne fárassz! Nem a sima beállításról beszélek, amit "leszar" az OpenGl, hanem arról a funkcióról, amivel felül lehet bíráltatni az OpenGl 60Mhz-ét...ez már jóideje része mind az ATI, mind pedig az nVidia drivereknek.
@Kit--Kat: ne legyél már ilyen baromira felületes. Az .nfo-ban a vége felé ott van, hogy hogyan lehet elindítani...és a securom loader egy külön mappában van, egy külön csomagolt fájlban, és procyon.exe a neve...
@CS@: a kodekprobléma adódhat abból is akár, hogy nincs fent neked a szükséges kodek... Mellesleg érdekes lenne, ha nem "tartanál ilyeneket", mivel a windows eleve tartalmaz néhányat, amik még installáláskor kerülnek a gépre lol... :)
A futással kapcsolatban: ha akadna, akkor gondolom már a fehér Rolls előtt is akadna, nemde lol? Amúgy túljutottam az elején, és már kocsikáztam a városban, és jelentem nem akad egyáltalán továbbra sem - a fehér Rollsom után sem... :P
A hangokhoz még: bár még - ahogy írtam feljebb is - az elején tartok, de a bevezető kocsikázás alatt lefutó zenész stáblista nagyon meggyőző!!! Shaggy-től Iggy Pop-ig széles az előadói skála...
Ja, és Tony hangjához nem Al Pacino volt írva, hanem valami más latin nevű csóka, de tényleg elég hitelesen nyomatja a dumát, szóval szvsz jó lesz az...