SuperPower 2
  • Mr.Macho
    #110
    Hali!
    Leszámítva, hogy mindenki össze-vissza háborúzgat a világban, szerintem jó ez. Én most kezdtem el pár napja, és lenne pár kérdésem:
    -mik a feltételek ahhoz, hogy az államformát meg tudjam változtatni (monarchia, demo,...)?
    -custom game-ben sikerült valakinek a "democratic republic of Congo"-val eljutni bármeddig is? Pár hónap múlva - bármit is teszek - kiírja, hogy game over: economic failure!!! (Szomália sem pite, azzal nyomom, érdemes megnézni milyen körülmények között kezdődik a játék:-), de azzal nem mentem csődbe)
    -sikerült már valakinek "free region" treaty-t elfogadtatnia? Nekem annextion sikerült (szomáliával bekebeleztem gabon-t, Yement, Japánból egy területet és etiópia nagy részét és kamerúnból egy területet :))))
    -elég gáz, hogy csak interfész és katonai tutorial van, gazdasági sem ártana, nincs valakinek egy jó leírása a játékról? esetleg eredeti füzet? vagy tudtok valami jó oldalt ahol részletesen le van írva minden? (az F1 gomb tartásával már eléggé megtanultam kezelni, de még az is magyon hiányos)
    -utolsó, de talán legfontosabb kérdésem? Mondana nekem valaki olyan példát ahol jobban megéri, hogy egy gazdasági ágazat kormány-vezérelt legyen és ne privát? Úgy vettem észre hogy pénzügyileg csak a privát éri meg mert a kormány-vezérelt ágazatokat nem lehet adóztatni.