help!
  • BenceYCE
    #27
    Szerintem lassan nem az lesz a kérdés, hogy melyik márkát veszed mert mindegyikre akad jelentkező amelyik megcáfolja megbízhatóságát. Nekem egy 40es maxtorom van meg egy 160as samsungom. A maxtort olcsóért vettem nem azért mert hittem valakinek is. A samsungot a Belügyminisztérium Országos katasztrófavédelmi főfelügyelőség egyik fő-fő rendszergazdájának (utólag is köszi gábor) tanácsára vettem meg. Szerintük rohadtul nem melegszik. Nekem addíg melegedett mig a sata és a 136gb feletti 48b-es technologiával járó problémákat ki nem küszöböltem.

    De a legfontosabb érve az volt a samsungnak, hogy van rá
    3 év garancia!!!!!!

    Szerintem ez a legfontosabb és ha 1.5X kerülne is többe akkor is ezt vettem volna meg. A hardvergyártóknak sajnos nem az éri meg hogy sokáig működik és sokáig nem előzi meg a fejlődés a terméküket. Ha már egyszer megvezetnek minket az ár/érték aránnyal akkor legalább azt a pár évet tudná teljesíteni amit az ember joggal elvár egy winyótól. Nem pedig 1/2-1 éven belül beadja a mattot. Ha meg az értékesítő üzlet kekeckedik akkor meg ott van a blahán a fogyasztóvédelmi főfelügyelőség. Nagyon sok mindent meg lehet tőlük tudni. Csak ők és persze az internet széles birodalma tud nektek segíteni. Úgyhogy ezúton is üzenem a pc "szak-"üzletnek: elmehet a vérbe minden olyan üzlet amelyik a vevő jóhiszeműségét kihasználja.

    Ti meg vigyázzatok!!! És ne felejtsétek el, hogyha a pénzed otthon is ül mert nem mersz vásárolni, akkor sem amortizálódik úgy az értéke mint a sz.g. alkatrészeknek!!