szivat a vinyóm!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Probáltadd mobilrack nélkül a vinyót betölti e a windowst
Nekem volt már ilyes fajta problémám a windows letörölte a particiót (nem biztos hogy a windows)de törlödöt.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
én az elején sima xpvel formáztam 200 gigásra😊 na mind1 szerintem igy most yó lesz..😊 próba szerencse😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a pqmagic-l formázni akartam de csak 131 gigát ir ki! annyira engedi formázni..
A biosba pedig kiirja hogy 200akármennyi a mérete... mit lehet ilyenkor csinálni ? Ja új particiót is próbáltam csinálni de akkor is csak 131-t engedett!
De a legfontosabb érve az volt a samsungnak, hogy van rá
3 év garancia!!!!!!
Szerintem ez a legfontosabb és ha 1.5X kerülne is többe akkor is ezt vettem volna meg. A hardvergyártóknak sajnos nem az éri meg hogy sokáig mûködik és sokáig nem elõzi meg a fejlõdés a terméküket. Ha már egyszer megvezetnek minket az ár/érték aránnyal akkor legalább azt a pár évet tudná teljesíteni amit az ember joggal elvár egy winyótól. Nem pedig 1/2-1 éven belül beadja a mattot. Ha meg az értékesítõ üzlet kekeckedik akkor meg ott van a blahán a fogyasztóvédelmi fõfelügyelõség. Nagyon sok mindent meg lehet tõlük tudni. Csak õk és persze az internet széles birodalma tud nektek segíteni. Úgyhogy ezúton is üzenem a pc "szak-"üzletnek: elmehet a vérbe minden olyan üzlet amelyik a vevõ jóhiszemûségét kihasználja.
Ti meg vigyázzatok!!! És ne felejtsétek el, hogyha a pénzed otthon is ül mert nem mersz vásárolni, akkor sem amortizálódik úgy az értéke mint a sz.g. alkatrészeknek!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
nem tom melyik a jobb ez a szigét vagy a maxtor😊
szerintetek ?
WARNING(VILLOG): IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE.
A FAILURE MAY BE IMMINENT.".
Szerinted Õ mit fog gondolni?
Egyszerûen tanul a dologból és azt mondja soha többet...
Minden esetre én hibás hardvert semmi pénzért nem adnék el, de még csak ajándékba sem adnék.
De pont az ilyen gondolkodású emberek miatt nem is vennék használt számítástechnikai alkatrészt, holott nem vagyok egy pénzeszsák... OFFF
Ez mehetett volna a Segítség topikba is!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tehát a gépembe van egy 120 gigás vinyó,ami eddig kifogástalanul mûködött.. Aztán 1x csak ilyet ir ki a bekapcsolásnál a detektálásnál hogy:
"SMART FAILURE PREDICTED ON SECUNDARY MASTER MAXTOR GY120L0
WARNING(VILLOG): IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE.
A FAILURE MAY BE IMMINENT."
szóval ezt irja ki.. a vinyót továbbra is felismeri meg minden, de csak f1 gombnyomásra megy tovább.
A windowsba meg csigalassú lett😞(
vki tudna vmi yó 5letet mondani ?