NHL2005
  • Rossi1
    Na kipróbáltam...Az irányíthatóság szerintem ilyen szempontból sokkal jobb lett, de nekem valahogy iszonyatosan gyors a játék, szinte irreálisan, pedig majdnem min.-on van a Game Speed. Miután rájöttem, hogy nem támogatja a gamepadomat(?????No comment) bill.-el nyomom. És Dinasty-ban két meccs után (mediumon) 0 kapott góllal és 6 lőtt gólall, (ebből az első 5:0 idegenben) állok az élen. Ezt csak azért írom, mert nem tartom magam nagy NHL játékosnak és egyszerűen nem tud gólt lőni a gép... jó párszor vitte már 1-1-ben a kapumra és belevezeti a kapusba..:)Viszont az animok fantasztikusak, vannak himnuszok és a Calgary ellen első hazai meccsükön felvonták nekik a Conferecia bajnoki zászlót(tavalyiak után) kis ünnepség keretében. Azt hittem benyalok mikor megláttam. Szerintem az irányítás jó, de a játék gyors, nagyon gyors, talán túl gyors is. Ebből fakadóan a korong szinte láthatatlan és kicsit irreális néha az egész, persze lehet, hogy csak át(-meg) kell szokni...:) Nekem tetszik a Dintasty! Ezerszer jobban ki van dolgozva, most már végre használható valamire. Nekem nagyon tetszik. És a menük is logikusabban vannak megcsinálva, ha ott kell lennie a játékos adatoknak ott vannak és mindent megtalálsz, kéznél vannak a gombok, szóval jó...A zene és a hangok über jók!!! Mást így hirtelen nem tudok. Mondom én így látom, de aztán lehet, hogy ti majd hánytok tőle..:) Nem tudom ,szerintem jobb, mint a tavalyi, de van egy-két idegesítő érthetetlen hibája. Remélem majd Patch-elik!!! Remélem segítettem Rossi1