335
NHL2005
  • antijedi
    jah :)
  • Since
    hát igen ha úgy vesszük akkor minden arcade.az lenne a legjobb, ha elmennénk tényleg korcsolyázni és lehetne ütni a korongot vagy mit :)
  • antijedi
    olvass akkor vissza..., nekem se teccik csak azt modntma 2k4nél jobb egy fokkal de még igy sem tul jó..
    2002 meg 2003 sokkal jobb volt...
    amugy ha már itt tartunk összes sport game arcade ezért is nem preferálom őket csak nhl-t :)
  • Since
    lázas vagyok egy picit az igaz :-) de nhl2005 kicsit árkádra sikerült :-) ezért is volt del 5 perc után :)
  • antijedi
    ezt msot ide miért? te beteg vagy :P
  • Since
    látom te az arcade gameket szereted :-)
  • antijedi
    2004es már szar volt, annál még ez is jobb... :)
    szvsz 2004 volt a mélypont, ez jobb egy foknál de az az leöttiek szintjét még mindig nem éri el :/
  • Since
    nekem még a 2004es nhl-el semmi problémám nemvolt, persze a scripteket félretéve :)
  • antijedi
    én pedig nhl-ért vagyok oda meg vissza, fifa nem érdekel... :P
    régi nhl-ek jók voltak amugy nagyon de züllik lefele
    madden-t meg épp msot szedtem le de nem nagyon vágom azt a game-t, alapjait tudom nagyábol de sokminden nem tiszta..., rendes rugby-t ugye meg nem nagyon csinál az ea :(
  • Since
    sajnos ez van :)valamiért nemjók az nhl gamek, valami hiányzik belőle. picit off lesz. legjobb a fifás részek és a madden amerikai rögbi. többi szerintem nagy rakás szar :)
  • antijedi
    hát azért iylen stilusu gameban ez elég gáz... :/
  • Since
    antijedi nekem még nhl2004be volt, mert 2005el kb 5 percet jáccottam azt del. már nemtudom kivel voltam és ki ellen jáccottam, de ugyanaz volt a lényege. végeredmény az mindig 3:2 volt, nekem. először bevágtam 2öt, és a két gól mindig ugyanolyan volt az ellefnféltől. ez sajna script :-) szerintem nhl2005ben is ez a dolog. :)
  • Rossi1
    Egyébként így nap vége felé, sajnos:) kezdek egyre inkább egyet érteni Antijedi-vel...Mert elég furcsa lett a őprogi. Ami eddigiekben szar volt az most jó, ami az eddigiekben jó volt az most über szar. A kár az, hogy ez utóbbiba tartozik a játszhatóság is. Olyan érzésem van mintha a régi NBA Jam-el játszanék...Ott volt ilyen rohangálás pont szisztéma, (aki még emlékszik rá..:)
  • Rossi1
    jAJA!!!

Nálam ugyanez volt, azóta bill.-el játszok. Húzd ki a joyt és jó lesz...
  • Alblink
    Nézd meg be van e dugva a joy,mert lehet hogy bekavar neki.
  • balint08
    Srácok!!!
    HELP!!!
    végre megvan a gamma erre meg nem tudom miért folyton fölfele megy a menüben a választás és nem tudom megállítani!!!
    mi a baj?
  • antijedi
    ujabb "élmény" beszámoló:
    arr4a jöttem rá a valóságos csapatok erősségéhez nagyon távolról sincs semmi köze a programnak...
    nashville-al (remélem jólirom :P) játszottam, és ditroitot , flyers-t és társaikat iylen 5-6 gólokra vertem minden nehézség nélkül, erre ilyen kis szemét nevesincs csapat mecs első félőercében bevág két gólt, végig full szarul jáccanak de kapusuk mindent megfog a vége elött 10 mpbel meg bevágnak mégegy gólt..., mindezt természetesen amellet hogy kapusom alakitása még a paraolimpián se nagyon állná meg a helyét...
    kurva érdekesen oldották meg az "ai" -t de egyre erősseb a gyanum hogy a mohaa sikerén felbuzdulva itt is bevezették az előre scriptelt eseményeket...
  • antijedi
    akkor még nem mélyedtél bele eléggé,mert ált nekem is összejön a 4-5 gól mecsenként sokszor ai egyet se lő, de néha oylan stilusban jáccik az ai mintha előre le lenne scriptelve hogy mrápedig az utolsó 20 mp-ben be kell vágnia 3 gól és be is vágja akár mit csinál az ember :)
    szal nekem ez em teccik hogy ai néha iszonyat béna máskor meg jönne a scriptelt gólok amiket ha más nem ugy old emg hoy a játékosai kétszer olyan gyorsan oldalaznak mint én nyil egyenesen menni tudok :P
  • Rossi1
    Na kipróbáltam...Az irányíthatóság szerintem ilyen szempontból sokkal jobb lett, de nekem valahogy iszonyatosan gyors a játék, szinte irreálisan, pedig majdnem min.-on van a Game Speed. Miután rájöttem, hogy nem támogatja a gamepadomat(?????No comment) bill.-el nyomom. És Dinasty-ban két meccs után (mediumon) 0 kapott góllal és 6 lőtt gólall, (ebből az első 5:0 idegenben) állok az élen. Ezt csak azért írom, mert nem tartom magam nagy NHL játékosnak és egyszerűen nem tud gólt lőni a gép... jó párszor vitte már 1-1-ben a kapumra és belevezeti a kapusba..:)Viszont az animok fantasztikusak, vannak himnuszok és a Calgary ellen első hazai meccsükön felvonták nekik a Conferecia bajnoki zászlót(tavalyiak után) kis ünnepség keretében. Azt hittem benyalok mikor megláttam. Szerintem az irányítás jó, de a játék gyors, nagyon gyors, talán túl gyors is. Ebből fakadóan a korong szinte láthatatlan és kicsit irreális néha az egész, persze lehet, hogy csak át(-meg) kell szokni...:) Nekem tetszik a Dintasty! Ezerszer jobban ki van dolgozva, most már végre használható valamire. Nekem nagyon tetszik. És a menük is logikusabban vannak megcsinálva, ha ott kell lennie a játékos adatoknak ott vannak és mindent megtalálsz, kéznél vannak a gombok, szóval jó...A zene és a hangok über jók!!! Mást így hirtelen nem tudok. Mondom én így látom, de aztán lehet, hogy ti majd hánytok tőle..:) Nem tudom ,szerintem jobb, mint a tavalyi, de van egy-két idegesítő érthetetlen hibája. Remélem majd Patch-elik!!! Remélem segítettem Rossi1
  • KeKKSZike
    Szörnyűűű volt a 2004 irányíthatósága! Én ezért nem is játszottam sokat vele! Engem borzasztóan idegesített, de az is lehet, hogy csak én nem állítottam be valamit, hogy a játékosok nem mentek oda ahova én szerettem volna! Volt olyan, hogy 2m-re volt tőlem a korong, de nem ment érte a játékosom! Nagyon idegesítő volt és élvezhetetlen! A 2005 is ilyen?
  • Rossi1
    Csaó!

Na megvan a gém! Szóval én sokkal rosszabbra számítottam, ahhoz képest, ahogy beharangoztátok nem rossz...A kép nekem egy kicsit sötét, de minden tökéletesen fut max-on. a Hangok jók a játék kicsit gyors nekem, de majd átállítjuk, viszont ami idegesít, hogy a gamepadomat valamiért félrekalibráltnak véli, pedig nem az...(Saitek P220) és hiába állítom be Win-ben a játékban össza-vissza megy..:( Erről nem tudtok valamit? Az animok nagyon jók, külön király volt, hogy löttem egy OT gólt Roenick-el és a plexi mögül kézikamerás képpel mutatta, ahogy összeborulnak a játékosok. Szóval nekem tetszik. Még meg kell ismerni de nem rossz. Kicsit Arcad-os ugyan , de gondolom be lehet állítani olyanra, amilyenre te szeretnéd... Nem tudom nektek mi a véleményetek, de éán elsőre így látom..:) A Gamepados dologról meg légyszi írjatok valamit, ha tudtok...Köszi Rossi1
  • antijedi
    amugy nekem nem tünt ugy mintha értenél hozzá amenyire kell mert akkor nem krédeztél volna iyleneket itt :P
  • antijedi
    oks tetudod, én csak jót akartam..., tőlem aztán leszedheted az 5 gigás verziot is csak mert ahoz van egy 3 gigás crack... :P
  • Maxi
    Ne nézz ennyire hülyének, és értek hozzá annyira amenyire kell. Ami szar az szar.
  • Mat
    : )
  • antijedi
    ehh
    nem kéri a cracket hanem azt kéri tedd be a cd-t, bazz enyire már nelegyél warezosbegyöpösödött agyu..., ha eredeti és nicns bent cd akkor is ezt irja ki...
    jó is lenne ha game kiirná "kérem a cracket" ehh bazz....
  • antijedi
    jó példa ha valaki béna, de szvsz mindenki azt használ amit akar/tud :)
  • antijedi
    hát akkor valamit nagyon szarul csinálsz mert nekem olyan clone cd-s game ami nem sf3as buzerelás 10ből 10 megy..., biztos bennem van a hiba :)
  • Rossi1
    És ti mikor kaptátok meg a jelszót? Mert én eddig nem kaptam semmit és már 15 perce, hogy elküldtem az SMS-t...Illetve kaptam egy tök üres SMS-t tőlük
  • joe69
    darabolva
  • Rossi1
    Csaó!

Akkor ÚJRA megkérdezem:

A wandoo-ról való "megvásárláshoz" kell falshget vagy valami ilyesmi vagy egyben lejön image -ként? Csak mert akkor nem szórakoznék a DC-vel...:)ELőre is köszi...Tényleg ilyen szar???Kövezzetek meg, de nekem a tavalyival nem volt semmi bajom. A 2003-as az igen az szar volt...

Maxi tehonnan szeded, hogynilyen gyorsan lejön, mert nekem Dc-n alig van ember akinek megvan és lassú is...Köszi

• Maxi
    Inkább a Vengeance - t töltöm le. Éjjel el is inditom.
  • Maxi
    Én azt nem értem,hogy ha ennek az a lényege, hogy nem kell crack akkor mi a faszomnak kéri a cracket.
  • grebber
    Ittvan máris egy példa a Clone cd-re.Maradok a crackes verzióknál.
  • Maxi
  • Maxi
    Nah szóval kiprobáltam amit írtál, de sajna nem jó ( ja mert mountolom) nemtom szerintem éjjel leszedm a Vegeance változatot is. Remélem az jó lesz.
  • antijedi
    hm kiirtad a lemezt vagy mountolod? ha mountolod akkor daemont probált legujabbat és emulation-ál All options ON
    szvsz mennie kell
    ha meg kiirtad akkor szarul irtad ki és nem ugy ahogy az nfo-ban volt...
  • Maxi
    Probáltam akár milyen hihetetlen és nem megy, sőt márújra is telepítettem.
  • antijedi
    mellesleg nekem még crack után is kréte hogy rakjam be az 1es cd-t asszem... :)
    szal rakd be neki és menni fog szvsz :)
  • antijedi
    és megprobáltad neki betteni?
    csodákra képes...