NHL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
teljesen igaz, h nem lehet forradalmi újítást várni egy minden évben megjelenõ gémtõl,(ismétlem magam)szerintem a 2004 is egész jó volt, annak ellenére, hogy medium-on sem sikerült egyszer sem megnyernem a stanley kupát! és akkor mi van?
fõleg most, hogy nem indul a szezon (márpedig nem indul) legalább lesz mivel nyomni (ha hazamentem a hokiból 😉 )
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
meg még egy dolog ami még tetszik : a bodycheck rendszer
végre TÉNYLEG számit hogy milyen lendületel mész neki, ha lassu vagy csak lökdösi a vállát és nem érdsz vele semmi , mihg ha van lendületet a pálya közepérõl is felkeneed a palánkra... 😊
az tényleg jó szvsz
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy meg hiába állitoad át hogy mi hol legyen azt nem tod külön állitani hogy mikor micsináljon
pl hogy ha nálad a korong lövés ha nincs nálad akkor probálja elszedni mint régen..., legalábbis nálam nem sikerült..., ja és az ai beállitó se ment valamiért 😊
amugy félreértetél nem a nehézségel van a gond én csipem ha vna kihivás csak az nem az ai zsenialitása miatt nehéz hanem amiatt mert még igyis elfuserált irányitás van (2002 es vagy 2k3 as kéne szvsz)
+ az "ai" ugy müködik hogy hiába vagyok 200%os elényben, gyk az én térfelemre se kerül ucso 10 mp-ben bevág anyi golt hogy pont egy góllal vezessen és kész..., ez szvsz kurvára nem nehézség hanem geciség inkább...
A gépem : AMD1300 ,512/266 FX5600XT ,WinME. Kifogástalanul megy 1024ben minden MAXon és nem ronda.
Egy két nagyobb ütközésnél itt is elhagyja a sisakját néha még a botot is elejtik.
Jól nézz ki ,hogy a mezek nem a játékosra vannak öntve ,idõnként felgyûrõdnek.
A 2004ben nagyon zavart ,hogy a védõk(rajtam kívül) leseszr*ták a kapust itt végre takarítanak a kapu elõtt.
A buli elhozása is jobban bejön. Ha már tudnék vele játszani akkor az Open Ice micsodával csudi jó dolgokat tudnék csinálni.
Tetszik,hogy a játékosok szépen tudnak siklani a jégen a lendületet kihasználva és nem csak korcsolyáznak vagy nem korcsolyáznak.
Az meg ,hogy kezdetben a gép fölénybe van az mindig így volt :
Kijön az aktuális NHL és a gép lever , múlnak a napok ,hetek ,hónapok beletanul az ember a játékba és ez elmúlik.
Visszakerült a régebbi NHLbõl már ismert AI állítóka ami pont a fenti okból jó ,hogy van.
Beállításokkal kapcsolatban szintén minden évben ugyanaz van :
Az EA beállítja aztán a játékosok szépen átállítják úgy ,hogy az rendszerint jobb a gyárinál.
A 2004et mindenki szidta ,hogy polipokra terveztek meg50gomb kell hozzá itt 4 gombbal is játszhatóvá tették.
Bár az a fránya hasra esés nem a legjobb a modifier átállíthatatlanságáról nem is szólva.
Meg ott a sok konzol betegség amitõl a falra mászok : egér hiánya ,idétlenül kezelhetõ menük, kis háromszög alakú gumigomb start felirattal STB.
PlayNow –nál ha csak a joyt teszem ki valamelyik oldalra ,de a billentyûzetet nem akkor nem mûködik az alsó gombsor.
Ajánlanám az EA nak kipróbálásra ,hogy próbáljon joyal játék közben edit lines-t csinálni úgy hogy a másik oldalon játszó ez idõ alatt ne aludjon el.
Azt is figyelemben kell venni ,hogy egy ilyen stílusú évrõl évre megjelenõ játékból egetverõ újdonságot nem lehet csinálni.
ráadásul nehézségi szint is érdekes mert régebbi nhl-ekel max fokozaton megvertem bárkivel bárkit itt meg 5-1re kikapok...
bár ezt inkább irányitásnak tudom be...
meg idegesitõ hagy a játékosok staminája vagy miyle 8az a kék csik) hamarabb elfogy mint egy ovodásé bazz...
lõvés erõséget nem jlezi ki ha egyátalán még lehet változtatni..., minden gomb olyan szarl vna elhelyezve hogy ihajj... 😞((
eddig minden nhl megvan kivéve 2004. de eljött az alkaol hogy zsinorban második nhl game del 10 perc game után.... 😞(
Szóval, akkor maradok még az év végégig a megpatc--cselt v.1.04-es 2004-es NHL-emnél. Nyomok még pár szezont.
Ja, amúgy a gamershell oldalán egy kis ablakban mindig ki van írva, hogy az elkövetkezendõ 2 hétben melyik game jön ki. Szóval, nem meglepetés, hogy idõben kiadták.
A wandoo-ról való megvásárláshoz kell falshget vagy valami ilyesmi vagy egyben lejön image -ként? Csak mert akkor nem szórakoznék a DC-vel...😊ELõre is köszi...Tényleg ilyen szar???Kövezzetek meg, de nekem a tavalyival nem volt semmi bajom. A 2003-as az igen az szar volt...
Jimi Hendrix
online - szerintem felejtsd el, hogy nem eredteivel nyomni fogjátok.
Kifejeteném akkor, lehet hogy nemértetek velem egyet. Elsõ meglátásra a menü szerintem jól sikerült, bár jobb is lehetett volna. Tovább megyünk. Betölti a játékot. Baromi rossz volt a grafika, megnézem hogy miért. áháá!!! megvan miért!! lennt van minden csík!!! De miért is van lennt? Gondolom elõtte tesztelte a gépet, és ez volt számára a legoptimálisabb megoldás, hogy türhetõen fusson a gépemen.Mondom magamban : "nhl2004 full grafikán nagyszerûen ment, ha ezt csak egy picit tolom fel, biztos menni fog". Elkezdem tologatni mint a hülyegyerek. Visszalépek gamebe. Hmmmm Annyira szaggatt hogy élvezhetetlen. Lejjebb veszem...Szar grafika megint, bírót nemlátom sehol, semmi közönség, semmi tükrözõdés.
Eddig két meccset játszottam, és ütközéseknél mindig magukon marad a "gatya". Ha valaki játszott az nhl2004el z pontosan jól tudja, hogy a fejvédõ illetve kesztyû stb. egy két nagyobb ütközés során elhagyja. Ezt NHL2005ben még nem láttam, szerintem nem is lesz. De ami nagyon bosszantó, hogy minimálison van a grafika, és éppencsak elmegy. Pedig a 2004es játékkal full grafikán gyönyörû szépen elfutott a game :-) Errõl ennyit, azt hiszem mindjárt delete. Picit hosszúra sikerült, bocsika :-) Várom a véleményeket!
anno ugy rémlik fifaban meg lehetet oldani törött gameval a multit valahogy, itt vajon meg lehet? 😊
mert fifa multija nagyon nem rédekel, de ezt pl kiprobálnám 😊
ha régebbi topicocban votl róla szó és itt is müxik akkor bocs 😊
2002után a 2003nem tetszett. 2003után a 2004 sem tetszett. 2004után a mostani nagyon tetszik.
Szóval sztem próbáld ki ha nem tetszik legfeljebb letörlöd.
Ezek csak apróságok ahhoz képest ,hogy a játék mennyire sokkal jobb lett mint elõdje.
Eszméletlen jó ütközések a tavalyi után olyan az egész mintha a játékosok megtanultak volna játszani.
A közönség a látvány a hangok minden sokkal jobb lett.
Csak a kezelõfelület annyira konzolos ,hogy már fáj.
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
Azt azért nem gondoltam volna ,hogy a tavalyinál jobban el tudják cseszni az irányítást ,pedig sikerült.
Az volt nagyon ötletes aki kitalálta ,hogy egy gombon legyen a hasra esés és a lövés ,így ha nem találom el a korongot akkor automatán hasra esek.
A modifiert alapból nem lehet átállítani és természetesen a lehetõ legrosszabb helyre rakták.
Olyan apróságokon már nem is csodálkozok ,hogy a gamepadra nem tudok pauset rakni ha ESC -el megállítom a játékot akkor nincs egér STB.
Next PC upgrade: 2022
1. System Requirements
=============================================================
Minimum:
800 MHz Intel Pentium III or equivalent
128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0b Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent
(see supported chipsets in section 6)
1.5 GB free hard disk space (additional space required for DirectX 9.0b
installation and for saved games)
8X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 9.0b Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.
*NOTE - To install the game properly on Windows 2000/Windows XP,
you will need administrator access to your machine. Consult your
Windows 2000/Windows XP documentation for more information.
Required Software:
Internet Explorer 6.0 or later for online play
Macromedia Flash 6.0.79.0 or later for online play
DirectX 9.0b
It has been noted that on some systems the intro cameo video may
have choppy playback. On these systems, all other areas of the
game performs normally.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is szedem lefele!!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Reméljük jó lesz. Bár, én várok pár hetet egy patch erejéig, hogy ne csalódjak egy szemernyit sem.