NHL2005
  • Rossi1
    A két lövés között pont ez a különbség... Az egyik húzott a másik lendített, bár ez utóbbi is tud húzott lenni, csak az baromi gyenge...:) De ez igazán nekem sem tiszta! Van benne egy csomó jó dolog, de a játszhatóság realitása csapni való...Ha a gép azt akarja az istennek sem tudok gólt ütni, ha meg az ellenkezőjét akkor meg mindenhonnan betalálok...:( Semmi következetesség nincs a játékban ha a kialakított szituációkat vagy a játékosok értékeit nézzük...És ez lenne a lényege a dolognak. A billentyűzetkiosztás szerintem is botrányos és pl. az is, hogy egy-két igen fontos gombot nem is lehet benne átállítani!!!!!:( ja és kapáslövés is gáz. Mi az, hogy a hokiban pl:20 kapáslövésből néha bemegy 1-2.....??? Hiába jó a kapus ha ki van játszva akkor annak be kell menni, de itt mellé lövi vagy kapuvasra vagy hirtelen megnő a kapus és visszaér a cserepadról... Szóval az ilyenek botrányosak benne...És ez elcseszi az egészet, mert hiába jó a körítés és nagyon eltalált a hangulat meg a palánkraszorítások meg a mozgások, ha a játékélményt elb...sszák!!!! Szóval nagyon szomorú vagyok, mert állati jó játék lett volna így meg maradt egy tucat arcade hoki ahol gépiesen játszva lehet majd gólokat lőni...És semmi realitás vagy kreatívság...De inkább hagyjuk! Nekem ez a véleményem...Remélem nektek más, mert akkor én csináltam valamit rosszul..:))))