NHL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik, hogy nem lehet játékost kreálni benne?
Akkó' hogyan fog E.V. gólokat ontani a Bruinsban?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
nem értem mit akartál ezzel mondani..? 😊
én a 2k5-rõl beszélek, és meglepett, hogy levegõbe megütötte, meg most láttam olyat, hogy bottal leszedte a magas korongot (ez lehet, hogy volt régebbiekben is, csak nem vettem észre...)
RTK3-5GAD-PHJF-YRP7-9RLD
R2PF-TQV6-RDWZ-9KTD-9RLD
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
ON:
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a kommentár meg akkor hallatszik, ha az ice-sound (vagy mi) ki van kapcsolva
nálam nincs semmi ilyesmi. néha õk nyomnak néha én. rend a lelke mindennek. aztán lehet késõbb majd én is felfigyelek erre.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Amúgy felraktam a gémet. hát a menü tényleg elég gyengusz, de a többivel nincs gondom. leszámítva, hogy nem megy sem a kommentár, sem a pályán menõ dumát nem lehet hallani. találkozott már v.ki ilyennel?
😉
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
¡Hala Madrid!
tournament/JacksonHungary??? ezt hol találom??
vki egy onlány gama?
MSN: [email protected]
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
MSN: [email protected]
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Szerintem az nhl-ek közül a 2003 volt a legjobb
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Ebben is így vala ?
Még egy kérdés!VB-n csak 2 4-es csoport van ?Nem úgy volt az eddigiekben,hogy 2 8-as s az elsõ 4 ment tovább ???
Valaki mondja már meg!Van benne hálózati rész? Valaki azt is elmondhatná,hogy kell neten nyomni!Hogy kell csatlakozni a másikhoz neten keresztül???
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Egyébként OPEN ICE:
van, hogy te vszed a krongot és a gép tisuztít elõted, nos, nemcsak tisztít, hanem helyezkedik is, hogy játékba hozd. Úgy vettem észre, hogyha csatárt jelöl ki a gép, akkor inkább helyezkedik, míg védõ inkább tisztogat..)
Tudom, hogy nem ide tartozik, de itt talán válaszol nekem valaki. Azt szeretném megkérdezni, hogy... A 2004-ben nekem azt csinálják a játékosok, hogy... Hogy van amikor nem mennek jobbra vagy éppen balra. Olvastam egy olyat, hogy ezzel akarták realisztikusabbá tenni a játékot, de sajnos szörnyûre sikeredett. Ezt nem lehet vhogy átállítani?! Mert nagyon idegesítõ, amikor egy méterre van tõlem a korong, de nem tudok érte menni, mert nem megy érte a játékos!? Elõre is köszi a segítséget! 😉
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12