liberty2#49
Nos, a DEMO nem sok mindent tartalmaz, de jó betekíntést nyújtott számomra a játékot illetően.
Az első amivel én is szembesűltem a vasutak építése. Valóban kicsit roszabb lett az eredeti OTTD-hez képest, de szerintem nem lett nagyon vészes. Viszont ami sokszor kellemetlen dolog lesz, hogy, ha át kell építeni valahol a vasutat azt relatív koplikált lesz megvalósítani akárcsak az erdeti RCT-ben. Mikor elindúlt a játék kicsit kétségbe voltam esve a grafikát látva, hogy esetleg túlságosan is olyan lesz mint az RCT, de nem olyan ( ennek én csak örűlni tudok ). Megőrízte az egyszerűségét. Ez mindenképpen jópontnak számít. Viszont az eléggé kellemetlen ( visszatérve az építéshez ), hogy, ha a felbontást felhúzom 1024-re akkor az építkezés sokkal nehezebb lesz. Bár lehet csak hozzászokás kérdése. Eleinte féltem buszokat használni mert az OTTD-ben nem túlságosan kifizetődő eleinte buszok alkalmazása, de mivel itt nem kell a házakat lebontani, hogy jó helyre rakhassak egy megállót, hanem elegendő az útra is lerakni egy buszmegállót, már az elején is lehet akár alkalmazni ezeket a járműveket. A service depo-k nekem s nagyon hiányoznak.
Összességében azt mondhatom, hogy a játék tényleg mintha visszatudná adni az eredeti OTTD játékélményét, bár ahhoz játszanom kéne egy teljes játékot a teljes verzióval ( ezt hamarosan pótolom is ;) ). Már csak egy apróság kéne, hogy fasza legyen. Dedicated server kéne bele és Linux alatt is futtatható kéne, hogy legyen. Akkor aztán nagyon pöpec lenne. :)