BlackRose#38
Mivel az UFO-k kétségtelenül nagyon szeretik mutogatni magukat (több fényképünk van, mind pl. a világ legszexibb fotómodeljeiről), de persze mindez úgy történik, hogy véletlenül mutogatják meg magukat (igaz, hogy szuperior technológiával rendelkeznek, de jobban észrevehethetők mint pl. az USA 198x-as fejlesztésű repűlőgépei, na de mindegy). Persze feketére mázolják magukat, és aztán XX mindenféle villogó lámpával szerelik fel magukat... de erre van magzarázat (pl. csak fekete festéket tudnak előállítani még a szuper technológiájuk felhasználásával is, ja és persze egéssz évén át ünneplik a Karácsonyt (ezért a szines lámpák - lehet, hogy a Kínaiak egész jó üzletet köthetnének velük ) na elég a bolondozással. Mivel sokan látják tehét a következőket szögezném le:
1. NEM TUDOM
2. Feltételezem, hogy valami van (NEM TUDOM MI)
3. NEM TUDOM MI
4. Feltételezem, hogy nem Földöntúli lények (NEM TUDOM MI)
5. NEM TUDOM MI
6. Feltételezem, hogy van még máshól élet, de EMBERI rezolálással nem tartom valószínünek, hogy ide jöttek, és hogy ilyen ügyetlenül figyelnek bennünket (NEM TUDOM MI)
7. NEM TUDOM MI
8. Feltételezem, hogy USA titkos repülőkről van szó (NEM TUDOM MI)
9. NEM TUDOM MI
Nem sokat fejlődtünk, valamikor az ismeretlen dolgokat Istenekkel magyaráztuk (és még ma is követjük ezeket a dogmákat), ma pedig mivel ha Istenről beszélnénk akkor lehülyéznek bennünket (miközben mindég jobban hisznek a vallási dogmákban), hát ezért miért ne lennének valami földöntúli lények, ja és persze biztos, hogy igazunk van, aki nem hisz nekünk az ostoba bolond stb... az, hogy a tudomány minden létező módszere az állításaink ellen szól az mit sem számít, mert ugye elfogadjuk a többi lehetetlen dogmát is.
Miért nem vagyunk képessek elismerni, hogy valamit nem tudunk, és akkor lehet, hogy hamarább megtudnánk az igazat, mert ahelyett, hogy bolond fantáziánkal magyaráznánk a dolgokat inkább keresnénk a választ, ha pedig nem találjuk meg soha, az sem baj, mert ugysem tudunk semmit az ég világon, és a semmi + 1 nem változtatna a dolgokon. Feltételezni szabad, mert az igazság kiderítésének egyik lépése a feltételezés, de oda kell figyelni, nehogy a gyenge alapú feltételezések győzzenek. Tehát nem tudom mik azok a fekete háromszögek, szeretném megtudni még mennyire... de az IGAZAT. NEM TUDOM.