Tetszik az álláspontod, de kicsit félreértettél. (Ez valszeg az én hibám) Szóval nem azt akarom mondani, hogy a tudomány nem jó, hanem gyakorlatilag azt, hogy amit tudománynak tartunk, vagyis ami eljut a "néphez" az nem a teljes tudomány. A "köznép" nem tud az ingyenenergiáról, a vízautót tudományos fantasztikumnak tartja, satöbbi. Azért, mert valakiknek ez áll érdekében (olaj). Aztán persze erre még rájön az is, hogy egy csomó mindent feltételeznek meg hozzágondolnak a tényekhez, ahogy írtad. Ami a vallást illeti, nem tudok újat mondani, ugyanígy vagyok én is. Ami az UFOkat illeti, SZERINTEM mindennek csak kis része igaz. Tehát valaki lát egy háromszöget az égen, elmondja valakinek, közbe hozzámeséli hogy a semmiből tűnt elő, több kilomáter átmérőjű volt, akinek elmesélte az elmeséli másnak is, hozzászövi hogy hangtalan volt, meg skoszoros hangsebességgel száguldott, akinek ő elmesélte az lát egy hőlégballont vagy egy alacsonyan szálló bumerángot, és meséli is hogy hoppá UFO. Azt nem tudom hogy idegen eredetű vagy kormány/vezető réteg műve, de akár az is lehet hogy abszolúte nincs UFO, csak sok a részeg ember. Ha pedig valóban idegenek, gondoljunk csak a ST-re. Elsődleges irányelv: nem vesszük fel a kapcsolatot fejletlenebb civilizációkkal. Ami a (földi) társadalmat illeti, valóban nem nőttünk még fel ehhez. Ez a reklám alapú, fogyasztói társadalom édeskevés az űrkorhoz, de még egy max 100 évvel fejlettebb korhoz is. Az emberek nem gondolkodnak. (Persze vannak kivételek, csak túl kevesen ahhoz, hogy valamit változtatni tudjanak.) Reméljük előbb utóbb összeomlik ez a rendszer, mielőtt "megnyomjuk a gombot".
// Ja, még annyi, hogy ez magánvélemény, senkit nem kötelez arra hogy gondolkodjon vagy ne gondolkodjon, vagy megtagadja az UFO-kba, az egyházba, netalántán a tudományba vetett hitét.