Spanyol foci szerelmeseinek
  • fernando torres
    #699
    Nyilatkozatháború: Joaquin: Káosz a válogatottnál

    A svédek elleni meccs keretéből Luis Aragones kihagyta a Real Madrid csatárát Raúl valamint a Valencia szélsőjét Joaquint. Az utóbbi, most megszólalt és keményen bírálta a mestert.

    Ami talán a mérkőzés előtt nem tesz jót a válogatott moráljának, de reménykedjünk benne, hogy a keretben szereplő játékosokra nem fog kihatni Joaquin beszéde: „Ami most a válogatottnál folyik, az vicc. Káosz van és Luis sem tudja, hogy mit tegyen. Tudom, hogy ezek a szavak nem segítenek abban, hogy visszakerüljek a csapatba, de én így érzem.”

    A játékos szavaira szinte azonnal reagált az ősz hajú mester, és a következőket válaszolta: ”A nemzeti tizenegy soha nem vicc. Valóban elvesztettünk egy olyan meccset, amit nyernünk kellett volna (Észak-Írország ellen – a szerk.), de ez nem jelent káoszt. Az elmúlt 29 meccsünkből mindössze kettőt buktunk el. Joaquínra visszatérve, ő azért nem kapott most meghívót, mivel nem vagyok elégedett a formájával. Ha megérdemli a válogatottságot, majd újra beválogatom.

    Hogy ki jön ki győztesen a háborúból azt mindenképpen a holnapi meccs fogja eldönteni. Hiszen, ha nyer a spanyol válogatott az egyébként nem könnyű svédek elleni találkozón, akkor Joaquin hoppon marad.