Spanyol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
énis...

hunbasser
ez vicc,már örültem volna a #510-ben lévõ hírnek...

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
igy van...

The FlashBack
Június van sajnos.
bevezették a Júniusi tréfát

áprilisi tréfa?

nemhiszem el 😞

REAL MADRID

The FlashBack
így van.
Ráadásul egyáltalán nem is tartom jó kapitánynak, foci szempontjából

fernando torres
RFEF vezetõi nem nézték a meccset vagy mi??
cserék...rasszita megnyilvánulás....hát...<#levele><#levele><#levele>

The FlashBack
hát, ezzel nem viszi sokra szerencsétlen csapat😞

fernando torres
ne mááár!
pfffffffffff

<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

jAsOn VoOrHeEs
Sajnos nem így lett <#falbav>

Aragonés 2008-ig marad

Eldõlt, hogy Luis Aragonés marad a spanyol válogatott szövetségi-kapitánya. Az õsz mestert a rossz világbajnoki szereplés után többen bírálták, sõt néhány nappal ezelõtt még õ maga is bejelentette, hogy elhagyja a válogatottat. Ma azonban Aragonés és a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) megegyezett a folytatásban.

A Hortalezai Bölcs becenévre hallgató kapitánynak a 2008-as Európa Bajnokságra kell felkészítenie a gárdát, ahol mindenki jobb szereplést vár a válogatottól. Spanyolországnak fiatal csapata van, így kis rutinszerzéssel akár orvosolhatók is a Világbajnokságon fellelt problémák.

(forrás: madridista.hu)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

b4rc4
PUyolnak igaza van teljesen, szvsz.

fernando torres
amúgy sem volt soha szimpi,ezek után meg ....

<#eljen><#eljen>

REAL MADRID

fernando torres
Aragones meg takarodjon,rasszista kapitány nem kell senkinek.

fernando torres
Puyolnak igaza van.

dzsejzn

BUDA > miskolc.

fernando torres
Raúl szerint a spanyolok rossz versenyzõk

A kedd esti, Franciaország ellen nyolcaddöntõ elvesztésével búcsúzott a világbajnokságtól a spanyol nemzeti tizenegy, amely bár 4-0-ás elsöprõ sikerrel kezdte Ukrajna ellen a VB-t, most mégis szégyen szemre haza kell kullognia.

Egyesek szerint Luis Aragones szövetségi kapitány együttese a világbajnokság megnyerésére is esélyes volt, ám a franciák megmutatták nekik, hogyan is kell küzdeni.

"Ismét nagy csalódás számunkra, hogy korán haza kell térnünk" - nyilatkozta a csapatkapitány Raúl. "Franciaország egyszerûen jobb volt nálunk, a legfontosabb pillanatokban sajnok kihagytunk!"

Luis Aragones szerint elsõsorban a rutin hiányzott ahhoz, hogy igazán emlékesetes eredményt érjenek el a VB-n a játékosai:

"A versenyszellem és a rutin hiánycikk volt nálunk, a játékosoknak elsõsorban gyõzniük kell megtanulniuk. Sajnos a kulcsmomentumokban mindig mi hibáztunk, ez volt a döntõ!"

hunbasser
én is Monoton is,meg jAsOn is,de látom,h õ még sehol sem házigazda,ezért mostmár megérdemelné sztem

ReaL MaDRid x siempre

fernando torres
Jason is meg Monoton is.

b4rc4
Monoton.

The FlashBack
kár hogy kettõ nem lehet:|

The FlashBack
ha az én szavam is ér valamit:-) Szívem szerint Monotont mondanám, de Jason alkalmasabb:-))

Bocs Moni

én nemtom sztem addig felesleges a házigazda amíg minden rendben van! de ahogy akarjátok 😊

REAL MADRID

hunbasser
ya,reméljük😊
na és akkor most szavazzunk:ki legyen a házigazda...
sztem Monoton és jAsOn között kell választanunk.(bár lehet h ezzel kicsit antipatikussá váltam most,de én õket tartom a legmegfelelõbbnek e posztra)

ReaL MaDRid x siempre

b4rc4
<#worship><#worship><#worship><#worship>

és még fog is 😊

REAL MADRID

France men
NAh ha valakivel akkor vele jól járnátok!! A Reallal is csodákat mûvelt!

München ist ROT!!!

fernando torres
Del Bosque <#worship>

fernando torres
ezt akartam

Luis Aragonés elhagyja a válogatottat

Szinte bizonyos, hogy távozik a spanyol válogatott élérõl Luis Aragonés. Az õsz mester azért döntött a távozás mellett, mert a Világbajnokság elõtt kitûzött egy célt, amelyet azonban saját értékelése szerint nem teljesített.

Pedig ma délelõtt még sokak úgy hitték, hogy "Luis" a 2008-as Európa Bajnokságon még kap egy esélyt, s ezt támasztotta alá az is, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) elnöke, Angel Villar állítólag szerzõdéshosszabbítást ajánlott a sokak számára szimpatikus, viszont legalább annyi ember számára antipatikus Aragonésnek.

Mindenesetre most már szinte bizonyos, hogy Aragonés nem akar egy újabb kihívást, és az elkövetkezendõ években a Spanyol Labdarúgó Szövetség sportigazgatója lesz. A szövetségi-kapitányi posztra egyébként több jelölt van, de biztosat egyelõre nem lehet mondani. A lehetséges jelöltek között az újságok Vicente Del Bosque-t, Jorge Valdano-t (...) emlegetik.

REAL MADRID

b4rc4
jah...

szintugy 😄

REAL MADRID

fernando torres
remélem Aragonest elküldik messzire a spanyol válogatott közelébõl

jahh!

luis garcia középen: LOL úristen 😞

REAL MADRID

fernando torres
meg Torrest kiküldeni baloldalra....

én azt sem értem miért nem kezdett Reyes vagy Joaquín

REAL MADRID

b4rc4
jah.

fernando torres
én Antonio Lopezt jobbnak tartom Pernianal nem értem miért õ kezdett.

b4rc4
majd az EB-n javítunk és jobbak leszünk 1 Del Hornoval😉😊

The FlashBack
így van!<#eljen>

szabolcs15
Nencs bajom a Spanyolokkal de mivel a Franciák a kedvenc csapatom ezért örülök hogy gyöztek

b4rc4
az viszont igaz...meg zstem balhátvéd csere lehetett volna,mert ott mentek el sorra a franciák.😞

The FlashBack
Kicsit elkényelmesedtek. Ennyi😞

b4rc4
egyáltalán nem képüsködték el a gólt...szted ha az Ukránoknak adtak 1 4est akkor szted pont a Franciák ellen képüsködik el?

"hiába vmire fogni kell" egyszerûen a csapatot kéne hibáztatni, amiért elnagyképûsködték a góljukat

b4rc4
sztem joaquínt xabi alonso helyett kellet volna a félidõben és az kb a 70.percig tökéletes lett volna.aztsem értem minek kellet ilyen rasszista megnyílvánulást tenni Aragones-nek...😞

b4rc4
igen...sztem a biro kicsit tördelte a játékot és elég sokszor a franciák miatt...és 1 sárgát kaptak.. nomeg a 2.francia gol elõt benézte az a szabadrugást a bíró...😞

nahh ez meg a másik! már kezdtem feledni ... 😊

REAL MADRID

France men
Hát jah!!
A Spanyolok lehet hogy igy jártak rosszabul hogy csoport elsõk lettek! Szerintem Svájc sokkal könnyebb falat lett volna! De hát....

DE ha Spanyol fan lennék akkor az ba*zna fel a legjobban, hogy az az Ukrán csapat akit agyon vertetek az a legjobb 8 között van!!

München ist ROT!!!