Spanyol foci szerelmeseinek
  • Monoton
    #301
    A spanyol kapitány elégedetlen

    Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, védői figyelmetlenségeiből több gólt is szerezhetett volna Ukrajna.

    A mindig kritikus Luis Aragones az ukránok elleni 4-0 után sem hazudtolta meg magát, jó pár kivetnivalót talált együttese játékában.

    - A középpályánkra nem lehet egy rossz szavam sem, és fizikálisan is jól bírtuk a mérkőzést. A védelmünk azonban sokat hibázott, egyszer-kétszer elaludtunk, és több gólt is kaphattunk volna ezekből a figyelmetlenségekből.

    - A világbajnokságon nagyon fontos, hogy a meccseket kapott gól nélkül ússzuk meg, ezúttal sikerült, de legközelebb nem fog, ha ilyen teljesítményt nyújtunk hátul. Az ukránok a második gól után fejben feladták a meccset, ezért végig mi irányítottunk. Nem számítottam ilyen magabiztos győzelemre, őszintén szólva azt hittem, ellenfelünk jobban játszik majd.

    A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Oleg Blohin nem keseredett neki túlságosan, sőt.

    - Nem vagyok annyira csalódott, mint amennyire az eredmény után lehetnék. Nem voltunk fegyelmezettek, a játékosaim nem tartották be a taktikai utasításaimat, nem is lehetett más a vége, mint vereség. Sokat kell elemeznünk a következő napokban, és teljesen újjá kell építenem a védelmet, mert ez a csapatrész tejesen csődöt mondott ma.

    - Mindezek ellenére nem vagyok teljesen elégedetlen, a játékosok hozzáállása nem volt rossz, csak buta hibákat követtek el. Bocsánatot kérek Ukrajnától az egész csapat nevében a játékunkért, a spanyolok remekül játszottak, és ennyivel jobbak voltak nálunk.