• [Jakuza]
    Mint mar lejebb is allitottam en sem ertek egyet az AD&D rendszerrel 100%-ban, mert ahhoz tul egyszeru, hogy lelehessen modellezni egy szerepjatekot ill valos helyzetet, azzal is tisztaban vagyok, hogy a jatekok fejlodnek folyamatosan, mind grafikailag, mint szabalyaik szerint,de ettol meg nem biztos, ahogy ti allitjatok, hogy ez a helyes ut.
    En felhivtam, olyan hibara a figyelmet ami letezik a Morrowindben PL: magas elugras skill nem szamit, mert jo egerkezelessel eltalalnak es ezt a talalatot a jatek le is modellezi grafikailag. Igaz, hogy nem sebez 1es STR stattal ,de ettol meg eltalalnak.
    Kerdem en akkor meg minek pl egy dodge skill ? Freak szerint nem szamit, ami az en velemenyem szerint egy butasag. Legalabb akkor a keszitok valositsak meg grafikailag, hogy az enemy ellep az utes elol.
    Erre ertettem en azt, hogy nem veszi a jatek figyelembe a jatekos statisztikait ilyen elven nem szabadna, hogy eltalaljanak.
    Raadasul Freak ellenervei masban nem csak szemelyeskedesben nyilvanulnak meg, mert o egy Morrowind fan.
    Ezen en csak mosolyogni tudok, bar magyarorszagra nem jellemzo a kulturalt vita semmilyen forumon sem.