• PiszkosFred
    Iranytu engem felbosszantott. Remelem lesz lehetoseg kikapcsolni. Miert? Mert ez esetben ha minden quest helyszint vagy npc-t mutat majd - illetve az iranyat - akkor elvesz az egesznek a varazsa, az ismeretlenban valo bolyongas es kutatas. Ez a lehetoseg nalam annyit jelent, mintha a Monkey Island sorozat kapcsan, a kepernyo tetejen levo kis szovegdobozba ki lett volna mindig irva, hogy "Menj el a woodoo boszihoz Guybrushsal, es beszelj vele." majd miutan megtortent jonne a kovetkezo "lopd el a gumicsirke-gorgovel-a-kozepent" stbstb.. Jo dolog a segitseg, de ne legyen allando, hanem csak opcionalis. Vagy mukodjon az iranytu, es ez alapjan csak annyi infot kapjunk, hogy keresd keleten, de ne legyen egy allando, dinamikusan valtozo "jelzes" a celpont helyzetet mutatva.

...mert ha erre gondoltak a keszitok, akkor sajnos nalam ez nem pozitivum. Masnal persze lehet hogy az lesz.

De majd meglatjuk, en remenykedek - az orok naiv optimista ember ;] - es ahogy eddig is mondtam, nem felek, mert nem csalodtam meg a Bethesda sracokban, es szerintem most sem fogok ;]