| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Na abba aztán tényleg ne menjünk bele, hogy "mi az, hogy tény?". Én leírtam több idézetet is, amikre te rögtön kontráztad, hogy "majd visszavonják". Amiket te leírsz, azok abszolút, örök érvényú igazságok?
Mindössze annyit állítok most is, hogy a Bethesda azt hangoztatja, hogy PC-re GARANTÁLTAN kijön az Oblivion (leírták), semmiképpen nem okoznak csalódást a híveiknek (Todd Howard levele), illetve azt, hogy pontosan erre a viselkedésre ösztönzi őket az Ion Storm esete a Deus Ex-szel is.
Ehhez képest szerinted Todd Howardnak kinőnek a szarvai, Bill Gates-szé változik (vagy lefekszik neki), dobja a PC-t (vagy hanyagolja), elveszti a PC-s közösségét, szerencsés esetben nagyot kaszál a konzolosokon (akár jó játékkal is!), majd ül a pénzessákjain, és gonoszul vigyorog, és több PC-s játékot már nem is csinál (mert az átbaszott emberek nem szeretik az átbaszóikat - lásd ma MEGÍGÉRT PC-s megjelenés.
Szerinted a második lehetőség az esélyesebb - szerintem az első. Ez nem rózsaszín szeműveg vs. piacgazdaság, hanem két eltérő vélemény. Könyörgöm NE akard már bebizonyítani, hogy te szartad a napot, és mindig igazad van - mondtál egy lehetőséget, szíved joga, de NE ITT akard már meggyőzni a PC-s Morrowind fanokat arról, hogy EZ LESZ, mert ez színtiszta provokáció. Na és pontosan erre mondtam én, hogy csak a vita kedvéért vitázól.
Ha nem így lenne, akkor a konzolos topicban már ott virítani az Oblivion topic, ahol lelkendezhetnél ezekről. Mi gátol meg ebben? Az, hogy akkor nem lehetne irritálni másokat. Kérlek, nézz magadba. Kösz.
DB