| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
izé
átolvastam 2x, de nem tudtam kihámozni a kérdést
mindegy, szal tisztázandó, én is csak találgatok, de ezt megpróbálom a lehető legnyitottabb szemmel tenni, elkerülve a játékfejlesztők lelkiismeretébe vetett hitet, és hasonló csöpögős érzelmeket
ha abból indulunk ki, hogy ezek az emberek nem önkéntes karitatív tevékenységet végeznek, amikor 4 évig dolgoznak egy játékon, talán érthetőbb, hogy bevillan néha egy-egy dollárjel a szemük előtt
továbbgondolva, ha figyelembe vesszük, hogy jövő év végére várható a konzolipar világméretű (talán mindent eldöntő) ütközete, és minden lehetséges fegyverre szükség van, rájövünk, hogy ezek közül az egyik legértékesebb az Oblivion lehet, és ezek után én már nem tudom elképzelni, hogy MS és SONY kéz a kézben mosolyogva figyelik, ahogy a játék kijön nem csak mindkettőjük gépére, hanem még PC-re is, ahol ronda warezhalált hal egy hónapon belül...
plusz tegyük hozzá, hogy talán a Bethesda marketing osztályán is dolgozik legalább egy dörzsölt üzletember, akinek megfordul a fejében, hogy amint prezentálják a működő demókat a SONY és az MS irodáiban, felajánlják az exkluzív szerződés lehetőségét igen kerek összegekért (bár valószínűbb, hogy ezt a lépést az említett céget korábban megteszik)
szóval ez most így nagyon szép és baráti, hogy kijön mindenre, de ekkora játéknál erre semmi esély, arra viszont jó ez a híresztelés, hogy mindenki ráizgul, így a végén a nyertes oldal átszakíthat egy jókora darabot az ellenség táborából