| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Tényleg nem akarok beleszólni, de a Morrowind kapcsán olyanról beszélni hogy végigjátszás, szerintem nem lehet. Illetve ha lehet, akkor legalább 15-20 végigjátszásról kell szólni, és nem egyről. Megölni Dagoth Urt ugyanolyan feladat, mint a Tolvaj Céh vezérének lenni, és így tovább. Ennek a játéknak nincs vége, aki pedig game over feliratot látott bármikor is a játékban, küldje el emialben a screenshotot róla.
Akkor pedig ezt az általános, és nem TES-ről szóló eszmecserét talán nem itt kellene folytatni, mert vajmi kevés köze van a játékhoz. Érdekelni érdekel és végigolvastam az eszmecserét, egyetértve és legszívesebben megcáfolva egyes érveket (a saját felfogásomra és értékitéletemre alapozva) de mire megfogalmaztam volna valami, már megint volt 20 üzenet. Aztán rájöttem, hogy mégsem akarok beleszólni, mert fáradt vagyok hozzá ;] A lényeg részemről még midnig az, hogy tökéletes játék sosem lesz, mindig lesznek igények amelyeket nem teljesít egy-egy projekt, de bízni kell midnig abban, hogy az aktuális bejelentett játék majd az lesz. Én bízok a Bethesdaban, nem nagyon csalódtam a játékaiban, szerintem most sem fogok. (SD2-t sajnos nem ismerem, de tervben van a beszerzése ha majd baráti áron hozzá lehet majd jutni, de picit meglepett az erről szóló negatív kritika. De nem adom fel, vagyok olyan makacs, hogy egy játékról és filmről írhatnak bármit, majd én a megnézés/kipróbálás után eldöntöm hogy jó e)
...és most megyek haza, mert vége a munkaidőnek! ;]