• basho
    Nem tudtam elfutni, mert azonnal és kegyetlenül kinyírták a karakteremet a lidércek. Muszáj volt maradni. Még szerencse, hogy a harci varázslatokhoz csatoltam lélekcsapda varázst is. Két-három lidérc és szellem lelkét így is sikerült valamiképpen elkapnom. Hanem többi - azok valahogyan lelkileg meglógtak előlem...

Utólag rájöttem, hogy varázserő erősítót (Is) kellett volna csatolnom, de ezen már kár rágódnom...
    És még mindig nem értem, hogy miért nem jöttek utánam a lépcsőkön az emelvényre, ahol az Ayleid műremeket tárolták...
    Csakis programhibára tudok gyanakodni. Megint...

Most kezdem a Nekromanták Holdja című küldetést.
    Na majd írok, ha belefutottam pár hibába, vagy megoldhatatlannak látszó problémába.

Két kérdésem is lenne még, úgy mindenkihez:

1. - Létezik ez a Yesmine nevezetű program, amely társként és segítőként funkcionál a karakterem mellett.
    Ez a program nincsen teljesen magyarosítva. De kiírtam egy papírra az opciókat, és mellé a magyar megfelelőjét.
    Hanem amikor akcióra kerül a sor (Combat), és kérdezi az akció stílusát, hiába mondok bármit is - nem azt cselekszi.

Ráadásul simán elnézi azt is, amíg a karakteremet gyepálják. Nem segít.
    Sőt...
    A fegyverét karakteremre szegezi.
    Máskor pedig, ha véletlenül jut neki is az adok-kapokból, akkor a karakterem ellen fordul.
    És kinyírja.
    Na, szép kis segítség, mondhatom!
    És milyen pénzéhes...
    Már annyiszor megkentem, hogy se szeri, se száma...
    Nézem a zsákját - több ezer pénz van már nála...
    Még szerencse, hogy a páncélokat és fegyvereket, amelyeket megosztottam ezzel a segítő programmal, aktívan használja. És nem egyszer a karakteremmel szemben is, sajnos.
    Kérdésem: hogyan, miképpen lehetne irányítani ezt a Yesmine nevű programot?
    Most már ott tartok, hogy bedugtam a hordozható szobába, ott legalább nem árt nekem. Igaz, nem is tudom használni, pedig nagyon jó lenne.
    Na de hogyan kell használni???
    És állandóan megsértődik...
    Nem értem.

2. - Már másodjára olvasok, hallok a Fallout 3 nevű játékról.
    Mi ez? Miről szól?
    Van olyan szép a grafikája mint a TES-IV.-nek?
    És legalább olyan izgalmas is??

.