| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Reichsführer SS #41066 Áhhh...nekem ez teljesen kínai!
Egy pár dolog nem is úgy van ahogy írtad, vagyis nekem nem úgy van! Biztos nem jól csináltam. Például nincs semmi fél quarl, meg nem is tudok semmit kicsomagolni meg ilyesmi. Nem 11 darab zip fájlom van hanem 5darab például, szóval totál semmi nem egyezik azzal amit írtál! Az obmm mappában nincs is mods mappa
Kék négyzetnek nyoma sincs sehol. Szóval ez nem jött be nekem sajnos mert az a baj hogy te értesz ehhez és leírtad rutinosan mit kell csinálni, de én mint aki totál hülye hozzá nem értem meg mert azt sem tudom mi az az " invalidálás-például! Ez a rész például totál érthetetlen számomra..."Upsz, nem jó. Kellhet még az invalidálás. Tehát:
7a. OBMM-Utilities-Archive invalidation. BSA invalidation, Textures-pipa, Ignore normal maps-nem pipa. Asszem így jónak kellene lennie.
7b. Kész. Indíthatod az Oblit.
Bocsi hogy fárasztottalak!