• Fantusz
    Természetesen néhányszor legyőztem Umbrat, de nem vadásztam rá különösebben, márcsak azért sem, mert a kedevenc karakterem a pusztakezes, breton mágus volt, s Umbranal semmi olyan cucc nincs, amiért érdemes lenne ok nélkül megölni.
    A teljes ebony páncélzat harcosnak sokáig kiváló viselet, a kard már neccesebb, picit fölösleges a 120sec soultrap, de harcosnak kétségtelen előnyös, ha alacsony szinten ilyen szerelést tud magára venni.

A lényeg az lenne (szerintem), hogy Umbra legyőzése alacsony szinten sem lehetetlen kategória, de "örök élet" és a többi cheat a játék halála.
    Offline játék, tehát, ha valakinek kódokkal megfelel, nyugodtan játszhatja, csak a harcok, győzelmek értéke lenullázódik, mi a dicsőség kockázat nélkül legyőzni Umbra-t, ha közben a karakter halhatatlan?
    "nem akarok felvágni, de én 7-es szinten lopakodva kinyírtam egy csapásra" - normál nehézségi fokon játszva, Umbra nem nyírható ki egy csapással, sőt megkockáztatom ilyenkor még jól taktikázva is hatalmas kihívst jelentő ellenfél (ha egyszer megüt, vége a harcnak), 10-15ös szinten egy jól képzett mágus, íjász már esélyes ellene, ha tartja a távolságot, közelharcban viszont még esélytelen legyőzni.