41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
ntex #40796 onnan tudod hogy feltelepült hogy belépve a játékba (ha újat kezdtél miután kimentél a csatornából) új üzenetet kapsz és új objectivet, továbbá a térképre pillantva megjelent egy új sziget Imperial City-től délre a nagy folyó közepén valahol -
NiGhTM4R3 #40795 Ja és a bal alsó sarokban nekem 1.2.0416-ot mutat, tehát elvileg javítva van -
NiGhTM4R3 #40794 Helló, mivel a FAQ oldal nem jön be ezért kérdeznék
- a játék mennyire játszható win 7 64-biten? kb 2 óra játék után folyamatosan kidobál, az Arénában vagyok (tört játék, magyarítással, és trainert is használok de ha bármelyik ütközne akkor nem 2 óra után dobálna ki)
- honnan tudom, hogy a shivering isles kieg. teljesen feltelepült-e? külön ikont kap? vagy új játéknál lehetne választani? -
Rony94 #40793 Olyankor mi a teendő ha nem tudom felrakni az 1.2.0416-os patch-et? Se az angolt, se az amerikait. Hibaüzenetet dob ki mindkettő. -
#40792 Mindig csak varok, es varok, hogy mik jonnek meg ,de itt lenne mar az ideje elkezdenem! :)
Bar a honositas miatt sok mod nem megy jol! :( -
steweee #40791 erről vki vmit bővebben ? csak oroszul van, vagy angulul is ?
http://rpgames.hu/cikk/oblivion-andoran-modok-infokepektrailerek -
SaGa #40790 Amelyiket a magyarítás telepítőleírásában megadnak. 1.2.0416 SI. Merthogy az SI is kell a magyarításhoz.
A patch letölthető pl innen is. -
SaGa #40789 A Morroblivionnal ne akard az Oblivion magyarítást használni, csak szétvered vele a Morro-t, pedig teljesen "tiszta" telepítéssel is gyakori a CTD.
Ha magyarul akarsz Morrowindezni, akkor játsz azzal és a annak a magyarításával. -
Deathskull #40788 Annyi lenne a kérdésem, hogy ha egyszerre akarok játszani az Oblivionnal ill a Morrowinddel, a Morroblivionnal, akkor a modmanagerben milyen sorrendbe tegyem a játékokat, a kiegészítőket, illetve a magyarítást, hogy az működjön is? -
#40787 melyik patchet szedjem le hozzá? -
SaGa #40786 Bejelölted az indító panelen, hogy a magyar esp-ket is töltse be? -
xido #40785 patch?..minta ahhoz igazítanák mindig a telepítőt.. -
#40784 most raktam fel a játékot és a magyaritast, és a kezdésnél a tippeket de még a párbeszédet sem fordította le. mi lehet a probléma? -
krisztajo #40783 Egy kis segítség kellene! Remélem, van olyan ember aki használja a MorroHun oldaláról letölthető pluginokat, mert ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Felraktam a Hullókő szállást, de nem kaptam semmilyen küldetésértesítést és a térképen sem jelent meg sehol. Sajnos a telepítőben sincs semmi erre vonatkozóan.
Valaki megtudná nekem mondani, hol találom ezt a házat???
Illetve van hozzá valamilyen küldi vagy szintlimit mint Hadarath tornyához? -
Solyom2 #40782 Értem, köszi a segítséget! -
SaGa #40781 A ládákban lévő cuccok újratermelődnek pár nap (talán 3 a default) után, de csak akkor, ha ennyi ideig nem mászkálsz a környéken. Az Oblivion területe cellákra van osztva (valahol van cellatérkép a nexuson), és amelyikben jársz, annál a számláló nullázódik, így elölről kezdődik a respawn napok számolása.
Olyan mod, amivel kilátsz az ablakon nincs.
Ahhoz, hogy a könyveket, fegyvereket, egyéb felvehető tárgyakat rendezgesd a polcokon, nem kell külön mod. Kidobod az inventoryból a tárgyat (Shift-jobbklikk), majd a "drag" (talán "z" az alapértelmezett, ami magyar billentyűzeten az "y")gommbal megfogva felemeled és a helyére teszed. Sokat kell gyakorrolni, hogy jól menjen. Ki kell kapcsolni a futást, érdemes átmenni "osonó módba", hogy minél közelebbről tudd megfogni a tárgyat és lassan mozogva a helyére tenni. Ha ott van, akkor lehet forgatni, felállítani, stb... Létezik egy "redecoration" nevű mod, amiben 3 spellel egész pontosan lehet pozicionálni és rögzíteni (mozgatni itt is kell, csak pontosabban lehet mint "szabadkézzel") a cuccot, de enélkül is megy, némi gyakorlás után. Viszont időnként előfordul, hogy a szépen berendezett szobába belépve az összes cucc szerterepül. Ilyenkor kissé nyűgös szoktam lenni.
A bútorokat nem tudod mozgatni. Illetve van olyan mod (Imperial Furniture, ha igaz), amiben vehetsz külön szekrényeket, asztalokat, ezeket pakolászhatod.
Az OBSE az Oblivion Script Extender, ami a motorban lévő scriptnyelvet bővti ki egy halom funkcióval. Olyan modokhoz kell felrakni, amelyek ezeket használják. A mod késíztője mindig jelzi, ha szükséges. Fontos, hogy ha használni akarod, akkor az obse_loader.exe-vel kell indítani a játékot, nem a launcherrel. -
Solyom2 #40780 Van néhány kérdésem:
A kereskedők és polgárok cuccai újratermelődnek?Vagyis ha kirabolok mondjuk egy boltot újratermelődne4k a termékek?
Van-e olyan mod ami lehetővé teszi hogy kilássunk az ablakon, és olyan mod amivel el lehet rendezni a bútorokat a lakásban,hogy mondjuk a könyveket rárakhassam a polcra?
Mi az az Oblivion Script Extender? -
#40779 Miért keseregsz?
Nem az volt a feladat, hogy öld meg ? (Dark Broterhood quest)
Vannak küldetések, amelyeknél számít az időpont.
Megadják a helyszínt ahová el kell menned a küldetés miatt, de ott csak bizonyos időszakon belül van jelen a keresett személy, vagy egy adott időben csinál olyat, amit a küldetés teljesítéséhez ki tudsz használni (különösen a D.B. küldetéseinél)
-
#40778 nevermind, megoldódott.
megöltem szegényt :( -
#40777 nos, újabb probléma merült fel méghozzá a lonely wanderer című questben. ugyebár itt egy skooma-addikt elfet kell eltenni láb alól, megvan a kulcs lorkmir házába, bemegyek, ott is van a zöld marker a térképen de a csávó meg sehol :o
any ideas? -
#40776 á köszi a gyors választ!! -
#40775 Az "ö" betűvel tudsz 0-t írni. -
#40774 haló
konzolba szeretnék írni de nulla is kell bele, viszont ha azt megnyomom eltűnik maga a konzol :D
numpadról nem engedi, bemásolni sem lehet, szóval vajon van e esetleg lehetőség a konzolmegnyitás gombját lecserélni valahogy?
kösz a helpet -
Jossua #40773 szeva valakinek van tapasztalata a Deadly Reflex v.6-ról...
én feltettem rájöttem hogyan lehet lorol kardozni meg minden de a rugás meg ezeket nem tudom megcsinálni:)
Találtam egy videot de igy se nagyon tudtam :)
videó -
Man19 #40772 Nem a házról beszéltem, hanem a tornyos kiegészítőről, ha jól emlékszem, az olyan , amit állandóan használ majd az ember a játék folyamán. -
krisztajo #40771 Erre én is gondoltam. Max. gyorsan elnézek a fordítók házához, aztán kilövöm.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy nem lesz állandóan jelen?
Ha meglátogatta őket az ember utána eltűnik a játékból a ház?
-
Man19 #40770 És ha nem használod az a fordítók házát? Nem tűnik olyan fontos kiegészítésnek, mint a másik, mert nincs (nem lesz) állandóan jelen. -
krisztajo #40769 Utána néztem a youtube-on és valóban jól gondoltam, erről is kellett volna küldetés értesítőt kapnom.
Ezek szerint a két plugin amit a magyarításhoz adnak (a fordítók háza és ez) összeakad egymással. Ez így olyan szép!
Jó lenne tudni, hogyan lehet mindkettőt működésbe hozni, milyen adatfájl betöltési sorrenddel?! Mert erről sajnos a telepítőben nincs semmi!
-
krisztajo #40768 Igen ezt én is olvastam. Csak ennél kicsit több infó kéne.
Merre keressem, hogyan vehetem fel, van-e előfeltétele (esetleg szint) meg ilyesmik?!
Én is itt nézelődtem, de ennél többet nem találtam róla sehol, viszont ez édes kevés, sőt gyakorlatilag semmi!
Ahhoz hogy tudjam, mit kellene csinálnom, több segítség kéne, jóval több!
-
Man19 #40767 Sziasztok!
Nekem is a Magyarosítással kapcsolatban lenne kérdésem:
Van valakinek tapasztalata, hogy a Francescos, illetve az Overhaul módokkal mennyire működik együtt? Használta már valaki valamelyikkel? -
Man19 #40766 Azt olvastam róla, hogy egy küldetés formájában válik elérhetővé! :)
http://www.morrohun.hu/oblivion/oblivionpluginok.php?tipus=K%C3%BCldet%C3%A9sek -
krisztajo #40765 Sziasztok! Anno megjelenéskor már végigjátszottam a játékot angolul.
De most újra belekezdtem a fordítással.
Viszont ennyi idő távlatából már elég sok mindent elfelejtettem.
Ebből kifolyólag rögtön egy kis segítségre szorulnék.
A magyarítás telepítésekor felraktam a két plusz kiegészítőt is.
Ebből a fordítók házához még a csatornában kaptam infót.
Viszont semmit sem tudom Hadarath tornyáról.
Tudnátok infót adni ezzel kapcsolatban?
Erről miért nem kaptam értesítést vagy nem is kellett volna?
Ha így is minden oké akkor hol találom és mit kell tennem hogy birtokba vehessem?
Így az elején se pénz se ház a leltár viszont állandóan tele van, jó lenne ha nem kéne mindent eldobálnom.
Egyébként a telepítés hiba nélkül felment és minden magyar az adatfájloknál pedig minden be van kapcsolva.
Előre is köszi a segítséget! -
#40764 holnap kipróbálom köszi a segítséget -
#40763 Csak éppen a kiegészítők nem lesznek a játékban. -
Shangother #40762 A megoldás a következő : rakd újra a játékot és mielőtt magyarosítanád rakd fel a 1.02es patch-et (amerikai verzió nekem) . Ha ez megvan utánna rakd fel a magyaritást de a knights of the nine meg a másikat vedd ki ( nekem hibát észlelt rá). Felrakja magát aztán amikor kijön az autorun menny oda , hogy data/fájlok és pipáld ki a magyaritást fájlait. Magyar lesz és a színek sem szórakoznak! :)
remélem működni fog ha kell még valami nyugodtan írj! jó játékot ;D -
#40761 Hello
srácok van a neten valamilyen segítség a oblivion magyarosítást hogy tegyem fel? mert nekem vmi hibát mindíg kiír.
Aztán ha nem tettem fel a magyarosítást akkor amikor kiértem a a csatornákból akkor az egész föld fű minden lila volt ez mitől van?
Semmi-t nem csináltam a játékkal feltettem és indítottam! -
Solyom2 #40760 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy egyszerűen nem tudom uninstallálni az obliviont.Mikor az autorun menüben erre rámegyek,ezt írja ki:Setup has experienced an error,de ezelőtt az ablak előtt még VAN EGY MÁSIK IS AHOL MINDENFÉLE ADATOT FELSOROL és a windows XP szervíz csomag 2 -t írja ki a végén,sajnos én nem értem hogy ez mi és mi a hiba,valaki kérem segítsen? -
#40759 Ezt én is láttam, csak van z Oblivionból egy Collectors Edition-öm. Nekem az alapjáték nem kell :)
Ha valakinek kell esetleg felesben mehetne, nekem csak a kieg kell :) -
#40758 Game of the Year -
#40757 Srácok keresek KotN és Shivering eredeti kieget emberi áron. Ha valaki tudja, hogy ne adjak ki rá megint 10k-t szóljon lécci