| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Although #40837 Hát nem értünk egyet de ez van. :) Nekem az obli hardon is nehéz volt ez meg masteren is könnyű. Most épp egy stealth karival vittem végig pár óra alatt egy karaktert úgy ahogy szerettem volna. Kicsit nehéz volt de miután jól kijavították a steahlth működését kettő perc volt észrevenni hogy az ellenséges karakterek látózónájából való be és kilépést figyeli innentől 1 óra alatt volt egy lv50-es stealthom a többi meg gyerekjáték volt utána miután gondolkodni sem kell a karakterfejlesztésen pár óra múlva alig volt olyan aki észrevett és azok elől is gyerekjáték volt elmenekülni a többi meg pont egy ütés volt. És ez a master. :). Aki meg észrevett az árnyéból archery megoldotta.:) De tény jól működik a rendszer. Így egy két nap alatt megvolt a Dark brotherhood, miközben mindenki sírt a Skyrim forumon hogy milyen nehéz legalábbis az újak. Amúgy nekem az Obli harcrendszerre jobban tetszik de ízlések pofonok. Az viszont igaz hogy a Skyrimot legalább rendesen nagyrészt bugmentesen megcsinálták és a harcrendszer is tökéletesen működik. :) Nem mondom hogy rossz a Skyrim sőt jobb rpg mint az Obli. Csak végtelenségig lebutított. :)