| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
A Deus Ex nálam nem FPS... hanem maga A Játék :)) természetesen sokkal jobban szeretem a HL-nél, az előbbi példában direkt vegytiszta FPS-t választottam.
A DX is _nagyon_ hosszú volt a mai "gyártsukleanyolcadikrókabőrtamitkétnapalattvégignyomacsóriésjöhetakilencedik" típusú lehúzós kiadók (pusztulj Eidos!!!) szemével nézve. Iszonyatos jó, nagyon hosszú sztori, amit nemigen hagyott félbe senki (egy William Gibson könyvet sem lehet abbahagyni ugyebár...), és ahol egy minimális szabadság is volt.
Tehát bizonyítottuk, hogy csak azért egy igazán jó történetű játékot nem hagy félbe az ember, mert hosszú. Én eddig is ezt állítottam mindössze. A Morro alapsztorija nem egy nagy durranás, rövid is, de én azt mondanám, hogy nem is maga a szabadság hívatott ezt kompenzálni, hanem maga a VILÁG - így, csupa nagybetűvel. Az előbb írtam, hogy a guildek, a politika, a mítológia, a családok, a vallások, a frakciók..... ha az Oblivionben tényleg full élő NPC-k lesznek, akkor sokmindent el fogok neki nézni - még egy rövid fősztorit is :)))
DB