Garfield-böngészde

--

• Super Mario
    Én az újakat is szívesen forgatom, csak azt nem szeretem, hogy a Garfield magazin szerkesztősége még mindig a '90-es években él ármeghatározás tekintetében, és úgy emeli évente a magazinok árait, mintha még mindig vágtató infláció lenne. Idén februártól 1000 forint fölé fog menni a magazin ára, pontosan 1050 forint lesz. Eddig is inkább a Lehel téri piacon vettem meg a néhány hónapnál régebbi számokat, 40%-os áron, de ezek után kiváltképp így fogok tenni. Ennek az újságnak maximum 500 forintnak kellene lennie. 34 oldalas, A5-ös méretű, 20 perc alatt el lehet olvasni. Ez már az idei 980 forintos árat is csak nagyon nehezen érte meg, de ha tényleg felmegy 1000 forint fölé, akkor biztos, hogy végképp búcsúzhatnak tőlem, mint vevőtől. A Zseb-Garfieldeket esetleg venni fogom eredeti árán, mert azok még most is megérik az árukat. De azt is érdemes összehasonlítani az 1. számot (ami speciel megvan nekem) a mostanival, hogy ugyan színes lett, de mennyire megvékonyodott. Inkább maradt volna fekete-fehér.

Na de jöjjön a mai képsor.

- Elfelejtettem Liz születésnapját!
    - Aggodalomra semmi ok, Jon!
    - Hova mész?
    - Figyelmeztetem a legközelebbi rokonodat.