• hispan2
    Olvasgattam a topikot, magam is kipróbáltam a 64 bitet, bár hagytam is a francba, de felmerült bennem egy kérdés:
    Annak idején, mikor kijött az XP, az ugye 32 bites volt, mint az elődei és emlékszem, szinte minden program és driver jó volt hozzá, ami mondjuk 2000-hez vagy akár 98-hoz is. Ellenben jövőre majd jön ugye a Vista, ami kétségtelenül nagyon jó lesz, még akkor is, ha csak a fele jön be annak, amit állítanak (és nekem a béták is bejöttek nagyon). De ugye a Vista minden verziója gyárilag is 64 bites lesz és telepítés közben majd magától eldönti (meg a termékkulcsot is figyelembe véve), hogy 64 bites módba települjön-e? Idáig rendben is, 64 bites a gép, legyen az OS is 64 bites, de mi lesz itt a progikkal és driverkkel? Nem elég, hogy új windows, ami önmagában kockázatokat rejt, még 64 bites is? Nekem fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban és félek, hogy akár fél évet is várnom kell, mire érdemes lesz feltennem az új windowst, mert csak addigra teremtéik meg a gyártók - már ha megteremtik - a szükséges szoftverkörnyezete akár újabb szoftververziók, akár frisebb driverek formájában. Egyrészről tehát vároma következő windowst, másrésztről viszont nagyon tartok attól, hogy mi lesz majd az említett kétszeres átállás miatt.

Nektek mi a véleményetek erről?