Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • Aquir
    igy összesre:
    1.: Nem használtam és nem is használom a hőérzékelős rifle-t, mer hülyeség, nem látni a dolgokat tőle, sokkal jobb a sima távcsöves (jobban is nagyít)
    egyébként a hőérzélelő távcső a szarvas szempontjából tényleg igazságtalan ( :) ) , De csak a bizonyos nagyobb szintet elért játékosok használhatják (ez igazságos is lenne, de ez csak Multiba érvényes, vagyis Single-be lehet vele menni, nemtom miért)

és ez a hőérzékelő távcső (vagyis nem a távcsöves rifle) igen hatásos tud lenni egy 10-20 perces multi gaméban :)

2.: 3 a bag limit: vagyis 2 buck + 1 doe vagy fawn (ez a természetvédelmi törvények miatt van :)) )

és ennek megszegése folytán (mondjuk összesen 2 szarvnélkülit lőttél)
    NEM büntet meg, csak letiltja a bag-jaidat, vagyis nem lesznek érvényesek azok a szarvasok, amiket egyébként szabályosan lőttél le, és ezekután lőhetsz akármennyit, nem fogja beszámítani, és fel se tudod akkor venni a szarvasokat ( ki is írja, hogy illegal vagy, de ettől függetlenül meég vadászhatsz, ha akarsz )

vagyis akkor csak gyakoroltam milyen jó vagyok tömegirtás terén (látod milyen jól teljesítettem :DD )

egyébként igen szépen ki van dolgozva, és vannak még állatok (fehér mókus, kacsák, vörös szárnyú sólyom, vidra) és mindegyikből van hím + nőstény is, szóval gazdag az élővilág. Egyébként MINDET LE LEHET LŐNI :))))) pl a vízben úszó vagy éppen a fent repülő madarakat!! igen jó amikor magasból lelősz egy kacsát :D

egyébként be is lehet állítani, hogy legyen e büntetés a többi állat lelövéséért (egyébként ezeket nem, hanem csak a szarvasokat lehet zsákmányként elvinni hiszen ez mégiscsak deer hunter :)) )