1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
#570 ez speciel nem volt 1 perc (de annyi körül és az Alatt volt)
de ahogy egyre többet jáccottam (még most is jáccok) a gémmel, rájöttem, hogy ez kicsit nagyonnagy helyzet volt, ez egy LEHETETLEN helyzet volt (ahogy te montad) és az is lehet, hogy talán csak én tudtam megcsinálni igy az egész világon :)
de először azt hittem (mivel akkor ELŐSZÖR jáccottam vele(!) hogy ez mindennapos hogy 2 fut előlem meg arrébb még ottvan 5!
sazl ez egy kurv* nagy véletlen volt -
#569 Amúgy ez hány perc munka? (amíg megtalálod/kicsinálod őket) :-) -
#568 Akárhányszor idenézek mindig 5 új üzenet van :-)))) -
#567 téged is csak most veszlek észre... :))
engem is kidob :\
HOGY lőtted le a lovadat? :) -
#566 kössz a tippet :)
még nincs meg a teljes de meglesz ;) -
Gábor #565 Hőérzékelő oregonban ill a fekete erdőben nem mindig árt, tele a hócipőm azzal a környékkel! Rohadt bújócska :)) -
#564 ennél fogalmaztam rosszul...
volt nálam hőérzékelő rifle IS de nem használtam mer sux -
#563 igy összesre:
1.: Nem használtam és nem is használom a hőérzékelős rifle-t, mer hülyeség, nem látni a dolgokat tőle, sokkal jobb a sima távcsöves (jobban is nagyít)
egyébként a hőérzélelő távcső a szarvas szempontjából tényleg igazságtalan ( :) ) , De csak a bizonyos nagyobb szintet elért játékosok használhatják (ez igazságos is lenne, de ez csak Multiba érvényes, vagyis Single-be lehet vele menni, nemtom miért)
és ez a hőérzékelő távcső (vagyis nem a távcsöves rifle) igen hatásos tud lenni egy 10-20 perces multi gaméban :)
2.: 3 a bag limit: vagyis 2 buck + 1 doe vagy fawn (ez a természetvédelmi törvények miatt van :)) )
és ennek megszegése folytán (mondjuk összesen 2 szarvnélkülit lőttél)
NEM büntet meg, csak letiltja a bag-jaidat, vagyis nem lesznek érvényesek azok a szarvasok, amiket egyébként szabályosan lőttél le, és ezekután lőhetsz akármennyit, nem fogja beszámítani, és fel se tudod akkor venni a szarvasokat ( ki is írja, hogy illegal vagy, de ettől függetlenül meég vadászhatsz, ha akarsz )
vagyis akkor csak gyakoroltam milyen jó vagyok tömegirtás terén (látod milyen jól teljesítettem :DD )
egyébként igen szépen ki van dolgozva, és vannak még állatok (fehér mókus, kacsák, vörös szárnyú sólyom, vidra) és mindegyikből van hím + nőstény is, szóval gazdag az élővilág. Egyébként MINDET LE LEHET LŐNI :))))) pl a vízben úszó vagy éppen a fent repülő madarakat!! igen jó amikor magasból lelősz egy kacsát :D
egyébként be is lehet állítani, hogy legyen e büntetés a többi állat lelövéséért (egyébként ezeket nem, hanem csak a szarvasokat lehet zsákmányként elvinni hiszen ez mégiscsak deer hunter :)) ) -
#562 hja, de gondolom, ez itt nem volt szempont :D -
#561 De ha túlléped a limitet megbüntet, nem? -
#560 attól még annyit ölsz, amennyit akarsz -
#559 A demoban nincs BAG LIMIT??? -
kontar #558 Ha így telenyomtad a vadetetőt kalocsaival, akkor nem! -
#557 A hőérzékelő enyhén szólva etikátlan :) -
#556 és ezért nem kizárt, ennyit igenis le lehet szedni :) -
#555 egyébként ha tudod a trükköt meg lehet csinálni, de bejátszott egy kis szerencse is
tudjátok megártott a quake aztán rárontok mindenre :DDD -
#554 nemnemnem, ez demo (egyáltalán lehet demban csalni?)
egyszerűen 2 távcsövessel (egy nagyzoomos meg egy hőérzékelővel) szedtem le őket.
jóformán mind ott voltak és aztán mindegyikbe egy golyó :)))) -
#553 Találtel egy jó kis cheatet? :-D (ennyit kizárt, hogy másképp le tudjál szedni :-)) -
#552 Mindjárt jön valami állatvédő és elkezdi mondani, hogy degenerált banda -
#551 hát csak ott voltak....
amúgy amott feljebb a szárazon még fekszik 2 csak nem látszik :D -
#550 muhahaha -
#549 attól függ, ha húsboltot akarsz nyitni, teljesen jó :DDD
idióta mészáros :D -
#548 Jó ez a Deer Hunter 2005, felnyomtam a demóját :)
akkor ez nem szabályos? :D
-
#547 Nincs mit. :)
-
#546 Azaz, közben én is megtudtam. Köszi a segítséget! :-) -
#545 A neve DEER AVENGER
A demoját egyszer letöltöttem :-D -
#544 Üdv!
Tuti vki tudja, hogy mi a címe annak a játéknak, amiben egy szarvassal kell lenni, és emberekre kell vadászni. Megtudhatnám? :-)
Esetleg elérhető ez a progi vmerre? Vagy valami bővebb infó?
Előre is Köszi! -
#543 Dehogy, rakétavetővel! :P -
#542 ezt tankkal lőtték ki? :P -
#541 Asszem úgy elfutnék,mint a picsa -
ez a komoly jávorszarvas bazze -
#539 :DD
-
#538 John Wayne gecó? :D -
#537 -
#536 Itt is az,mindenesetre "megijedtem" ,hogy pontlevonással fog járni :D
Más= tegnap futás közben löttem ki egy szarvast
-
#535 -
#534 Golyó ál-ló??? -
#533 és mi lett a lóval? Trophy Hunterben golyóálló -
#532 finom a húsa, szép, puha és erős a bőre és az agancsa remek szobadísz vagy késmarkolat!
és ha nem lövik ki egy részüket, túlszaporodnak, és lesz nemulass! :D -
#531 Vadász játékok??? Hogy fordul meg valakinek a fejében, hogy szarvasra lőjön? Az ember az más, az egy szemét geci, de állat??? :(