A közlekedés mostanában, közlekedési szokások, morálok és az ezzel kapcsolatos esetleges problémák
 • Z
  #140
  Mondjuk ha nincs kint a megállni tilos tábla, csak a várakozni tilos az adott útszakasz elején, akkor nyugodtan megállhat. Más kérdés, hogy a megállni tilosban, zebrán, stb is simán megállnak egyesek.

  A legzavaróbb amúgy az olyan eset, mikor a kereszteződésben áll meg valaki. Akkor aztán hogy látod be a merőleges utcákat?!?! Az nagyon fincsi szokott lenni, főleg, mikor a teherautókkal parkolnak úgy.

  "Erre van külön topic, ahol egybehangzó véleményeink szerint egy férfi az agresszivitásával legalább akkora veszélyhelyzeteket képes kialakítani, mint egy hölgyí a tapasztalatlanságával / óvatosságával." --- ez meg így van. Amúgy sokszor a mazsolák a legveszélyesebbek (nem nők, hanem mazsolák), mivel nyomik, és felidegesítik az általuk feltartott embereket. A városi ember amúgy is sokkal parasztabbul vezet, mint a vidéki, kisebb az ingerküszöbe, tolerancia szinte nuku. És ez sajna rám is jellemző. Átlagosan két perc amit kibírok egy töketlenkedő mögött, utána ESP ki, padló.

  Ezért, ha tehetem, nem is járok kocsival Budapesten. Sőt ha megyünk valahova haverokkal, akkor a halálfélelem elkerülése, illetőleg a gatyák, meg a kárpit tisztántartása végett általában átadom a volánt másnak...