A közlekedés mostanában, közlekedési szokások, morálok és az ezzel kapcsolatos esetleges problémák
 • Marcell
  #108
  Nekem volt egy esetem, amikor en a stop tablanal megalltam elsobbseget adni, kozben hatulrol belemjott egy "kihaénnem klimaxos 55 koruli nyanya". Utana meg neki allt feljebb, hogy minek fekeztem, es karomkova elhuzott. Rendszamat felirtam, rendoroket kihivtam. Azaz csak kihivtam volna, de 30 perces probalkozas utan feladtam, mert nem vettek fel a telefont. Se a 107, se a 112. (Igy kerulj bajba!) Ugyhogy fogtam magam es elmentem a keruleti rendororsre es magammal vittem egy kozeget a helyszinre. A rendor megnezte az utcat, aztan megirtuk a feljelentest.
  Szerencsemre ket srac latta az egesz esetet, ok rogton megadtak az adataikat nekem, hogy szivesen tanuskodnak a rohadt bunko nyanya ellen.
  A serulest kijavittattam (137.000Ft volt) sajat zsebbol, aztan vartam a rendorsegi ugy kimenetelet. Fel ev!!! mulva kaptam meg a hatarozatot, mely szerint en nem voltam hibas, ellenben a nyanya igen, igy ove a felelosseg (biztositoja ezek utan mar fizetett 110.000Ft-ot, mert a tobbit alkatresz-kopasra vettek fel). A nyanya 10.000Ft-os birsagot es par buntetopontot kapott cserbenhagyas miatt.
  En meg, bar semmirol nem tehettem buktam 27.000Ft-ot (jo mondjuk uj lett a hatso lokharitom, de amugy se volt semmi baja), raadasul 3 munkanapom ment ra az egeszre!!!

  Ha most tortenne ilyen, es nem egy hatalmas elnezes keressel fogadna az illeto, lehet, hogy "egyeb modszereket" is bevetnek :)